Політичний крах "Свободи" і Авакова

15 жовтня 2014, 08:26
Власник сторінки
Солдат ЗСУ
4
643

Щодо бійки під Верховною Радою


Співставивши усі факти, ВО "Свобода" в істериці через очевидне непроходження до парламенту вчинила відверту провокацію, від якої тепер відхрещується. Закликаючи усіх людей доброї волі підтримати правильний законопроект про звільнення та реабілітацію політичних в'язнів, "свободівці" спровокували бійку, в результаті якої щирих і не винних людей зараз тримають у райвідділках. На активістів Радикальної партії, які прийшли підтримати політв'язнів, напали озброєні бойовики. Били, тварі, зокрема жінок похилого віку. Зав'язалась неабияка штовханина, де чи не кожному із тих, кому не пощастило бути присутнім під час цих подій, важко було розібратися, хто "свій/чужий". А тепер тільки по фактах:

1. Скликала людей на цю акцію ВО "Свобода".

2. Бійку спровокувала ВО "Свобода".

3. Представники так званих правоохоронних органів спільно (!) із "свободівськими" активістами били і "пакували" людей.

4. Приблизно 50 молодих людей затримали ні за що затримали. Відпустили - одиниці.

5. Серед затриманих були "свободівці". Їх фактично одразу відпустили "по партійній лінії", інших - ні. Подвійні стандарти МВС чи відкрита співпраця? Видається, останнє.

6. Істерична заява міністра внутрішніх справ. Авакова, який балотується до Верховної Ради від "Народного фронту", свідчить про: а) патологічний страх нинішньої влади перед громадським сектором; б) нинішнє міліцейське керівництво нічим не краще могильових-захарченків; в) Аваков стимулює провокації заради свого піару; г) "Свобода" і відвертий мусор Аваков "злигалися" у бажанні поливати брудом громадських активістів.

7. Заворушення, спровоковані "Свободою" явно на руку Москві. Відверту гру "Свободи" на Кремль ми спостерігаємо постійно (сланцевий газ, провокативні заяви і т.д.).

8. Приписувати провокації під ВР Корчинському - це смішно. Дмитро зараз на фронті. Його дружина Оксана - керує медиками-волонтерами у Приазов'ї. А їх син Данило був поранений під Ілловайськом. Коли тилові криси звинувачують у своїх рук провокаціях тих, хто не міг там бути фізично, бо захищає країну на передовій - це низько і гидко.

9. Серед затриманих, яких досі не відпустили, за моєю інформацією (можливо, Героїв насправді більше): брати-близнюки, які були в Ілловайському котлі; Ваня Веган, поранений під Ілловайськом; Олександр "Окунь" Федчук, який брав участь у боях в Маріїнці та у Пісках. Це так режим ненавидить кращих синів цієї країни.

10.ВО "Свобода", втративши довіру людей, опустилася до рівня дешевих провокацій, через які страждають молоді щирі патріоти. Допомагає "Свободі" у цій огидній справі міністр внутрішніх справ Аваков, який за понад 7 місяців на посаді працює проти свого народу: корупція в МВС ще масштабніше, вбивство патріота Сашка Білого, Ілловайський котел, "віджимання" підприємств і тиск на незгодних з боку співробітників МВС.

Висновки робіть самі. Сподіваюсь, після парламентських виборів ми матимемо уряд адекватних людей. Без підлих "свободівців" і продажних авакових.


Олег Ляшко,
Народний депутат України,
Лідер Радикальної партії
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: Москва,ВО Свобода,МВС,парламент,Кремль,Аваков,РПЛ,Радикальна партія,Україна,Олег Ляшко,liashko,бійка,Дмитро Корчинський
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.