Треба звільнити Укрїну від залишків банди Януковича

10 грудня 2014, 21:44
Власник сторінки
Солдат ЗСУ
1
296

Запорізька міська Рада просить Президента і Генпрокуратуру притягнути до відповідальності мене і депутатів нашої фракції


А я вимагаю від Генпрокуратури притягнути до кримінальної відповідальності мера Запоріжжя Олександра Сіна, який разом із смотрящим від Януковича Анасімовим обклали податтю все, що ще рухається в місті. Також пропоную розпустити Запорізьку міську раду, де з 90 депутатів - 72 регіонала. Ці бандити, які возили тітушок на Майдан і розганяли проукраїнські мітинги в Запоріжжі, завдяки бездіяльності Президента і влади вцілому не лише не відповіли за свої злочини, а й продовжують грабувати місто. Президент має покласти край пануванню регіоналів, інакше люди їх просто винесуть. І не лише в Запоріжжі, а по всій країні. І не треба називати обурених бездіяльністю влади громадян провокаторами чи сепаратистами. Ми вимагаємо звільнити Україну від залишків банди Януковича.

 

Олег Ляшко,
Народний депутат України,
Лідер Радикальної партії

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: Янукович,президент,майдан,ГПУ,РПЛ,Радикальна партія,банда,Олег Ляшко,liashko,мер,Запоріжжя
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.