Рада прийняла законопроект соратників Ляшка про масштабну енергомодернізацію

05 лютого 2015, 20:42
Власник сторінки
Солдат ЗСУ
1
114

Документ, мета якого зробити Україну енергетично незалежною, отримав підтримку усіх фракцій коаліції і був прийнятий у першому читанні


Документ №1313 є без перебільшення одним з найбільш значущих економічних законопроектів в державі за весь рік.  Зокрема, він передбачає запровадження в Україні європейського механізму інвестування в енергомодернізацію, заміну застарілого і неефективного обладнання бюджетних установ, що гарантує державі суттєву економію. І що особливо важливо - без жодної копійки бюджетних вливань.

"Замість того, щоб вести перемовини про те, по якій ціні купувати енергоносії, більш мудро було б зменшити енергоспоживання, передусім, у бюджетному секторі, для того, щоб Україна не була в кабальні залежності і від російського газу, і від закордонних кредитів, які ми беремо, щоб його оплачувати", - зазначив один із моїх соратників та співавторів документу, народний депутат від Радикальної партії Віктор Галасюк.

Прийнятий у першому читанні документ впроваджує відкриті ринкові відносини, що сприяють залученню приватних інвестицій на заміну котлів, вікон у бюджетних установах тощо. У підсумку документ дозволить Україні суттєво зменшити споживання російського газу і стати реально енергетично незалежною.




Олег Ляшко,
Народний депутат України,
Лідер Радикальної партії

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: енергетика,Радикальна партія,Україна,Олег Ляшко,енергозбереження,фракція РПЛ
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.