Наш тарифний план

07 квітня 2015, 22:15
Власник сторінки
Солдат ЗСУ
2
439

Уряд не повинен перекладати весь тягар економічних проблем на плечі простих українців


Радикальна партія пропонує інші механізми компенсації витрат на енергоносії, запровадження яких дозволить державі отримати мільярди, не підвищуючи при цьому тарифи на комунальні послуги для громадян. 

По-перше, потрібно «потрусити» олігархів. Давайте згадаємо, як при банді Януковича олігархам – власникам обленерго списали 24 млрд грн, які вони заборгували за газ. Сьогодні облгази, які належать Фірташу, винні державній компанії «Газ України» 10 млрд грн – за газ який отримали, але не розрахувалися. Так само, фірми Коломойського винні державі 4 млрд грн. Отже треба не тарифи підіймати, а з олігархів дерти три шкури.

По-друге, ми наполягаємо на націоналізації надр, свердловин, обл- і газенерго. Настав час ставити питання деолігархізації української економіки. Коли прибутки від продажу нафти і газу йтимуть до держбюджету, а не в кишені олігархів, тоді у нас тарифи будуть підйомні.

По-третє, ми повинні розвивати власну енергетичну галузь, а не купувати енергоносії у країни-агресора. Поки Міненерго на чолі з Демчишиним буде годувати ворога, позбавляючи українських шахтарів роботи і зарплати, ми не вирішимо проблему.

По-четверте, ми повинні зайнятися масштабною енергомодернізацією. Депутати від Радикальної партії запропонували законопроект, який дозволить заощаджувати до мільярду кубометрів газу на рік. Менше будемо споживати – менше будемо платити.

По-п’яте, ми повинні забезпечити українцям європейський рівень зарплати. Коли люди матимуть роботу і постійний дохід, вони будуть платити за комуналку.


Олег Ляшко,
Народний депутат України,
Лідер Радикальної партії

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: газ,Радикальна партія,Олег Ляшко,олігархи,фракція РПЛ,комунальні послуги,тарифи ЖКГ
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.