Наука - наша зброя (ВІДЕО)

21 квітня 2015, 18:03
Власник сторінки
Солдат ЗСУ
0
141

Сьогодні за моєю ініціативою Верховна Рада ухвалила законопроект №2528 щодо збереження пенсійного забезпечення для науково-педагогічного кадрового потенціалу країни




В умовах війни і зовнішньої агресії, відродження оборонного комплексу країни, держава має робити все, аби зберегти свої кращі уми. Колаборанти та п’ята колона роками знищували українську армію, промисловість, науковий потенціал. В решті-решт ми вступили в війну голі, босі і без зброї.

Науковий потенціал, його збереження та примноження - це теж зброя. Можливо, навіть, потужніша за танки і Гради Збройних Сил. Наукові працівники, які по досягненні пенсійного віку продовжують свою дослідницьку діяльність, заслуговують на державну опіку. Відбирати в них пенсії це злочин!

Країна мільярди втрачає на відкатних схемах корупціонерів та казнокрадів. Мільйони гривень розпилюють хабарники. Десятки підприємств вкрадені олігархами і приватизовані за безцінь. Ось де треба брати гроші, а не відбирати у науковців копійки з пенсійного забезпечення!

2 березня 2015 року Верховною Радою України був прийнятий Закон України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо пенсійного забезпечення», який значно погіршив матеріальне становище пенсіонерів, які є науковими (науково-педагогічними) працівниками, пенсія яким була призначена відповідно до статті 24 Закону України «Про наукову та науково-технічну діяльність» до 1 жовтня 2011 року.

Цей закон призвів до ганебного явища - наукові працівники змушені залишати наукові посади. Як наслідок – держава втрачає значну частину науково-педагогічного кадрового потенціалу.

Прийнятим законопроектом, сподіваюся, ми зупинили наукову катастрофу, яка насувалася на Україну.


Олег Ляшко,
Народний депутат України,
Лідер Радикальної партї
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: закон,Радикальна партія,Україна,Олег Ляшко,українці,пенсії,пенсіонери,фракція РПЛ
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.