Пам'ятаємо! Пишаємося! Переможемо!

10 травня 2015, 10:42
Власник сторінки
Солдат ЗСУ
1
172

Зі святом, дорогі ветерани Другої світової!


Зі святом, сьогоднішні захисники Вітчизни! Молюся за кожну загиблу на війні душу. Низько вклоняюся в ноги тим, хто вижив, захищаючи власну землю.
Взагалі, вважати 9 травня святом чи ні - особистий вибір кожного громадянина. Ми - мультикультурна нація, і у кожного є право на своїх героїв.
Треба ставитись один до одного з розумінням і повагою. Тоді ми будемо сильніше. Особливо зараз, коли гітлер XXI сторіччя Путін знов намагається перекроїти карту світу і знищити Україну.

Раджу вам 9 травня зробити те, що з року в рік у цей день роблю я - провідати когось із ветеранів. Їх лишилося так мало, вік їх надповажний, здоров'я немає, а уваги людської бракує... Які б не були ваші політичні погляди - слід шанувати людей, які зі зброєю захищали свою землю. 
Вони воювали не за Сталіна, совєцький союз і дешеву ковбасу. Вони воювали за себе, свої родини, свої міста та села, за свій народ, за Україну. 
Перемогли 70 років тому - переможемо зараз!






Ваш ОЛЕГ ЛЯШКО

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: Радикальна партія,Україна,Олег Ляшко,Путін,ветерани,Друга світова війна,Вітчизна,фракція РПЛ
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.