У Шокіна - амнезія

21 серпня 2015, 20:44
Власник сторінки
Солдат ЗСУ
0
115

Генпрокуратура вчергове звинувачує мене в тому, що я не хожу на допити по справі Клюєва і звертається до мене з "настійливим проханням" прийти

У генпрокурора Шокіна - глибокі провали в пам'яті. Бо я разом із колегами тричі приходив до ГПУ, щоб зустрітися з Шокіним, однак там нас зустрічали десятки охоронців і закриті на замок двері ГПУ. Ховаючись від депутатів-радикалів, генпрокурор грубо порушує вимоги закону, який передбачає наше право безперешкодної та невідкладної зустрічі з будь якою посадовою особою. Тому я звертаюся до генпрокурора з вимогою не ховатися від нас і зустрітися з парламентською фракцією Радикальної партії.
А ще я вчергове звертаюся до колег підписатися під проектом постанови за відставку Шокіна з посади генпрокурора, бо він винен у втечі Клюєва, покриває регіоналів і кришує корупцію в органах прокуратури. Також вимагаємо від Шокіна внести до парламенту подання на арешт відомих усій країні злодіїв-регіоналів Бойка, Льовочкіна, Бакуліна та інших. І обов'язково повернути до України Клюєва, якого, очевидно, випустили за ті 50 мільйонів доларів, які він пропонував нам.


Олег Ляшко,
Народний депутат України,
Лідер Радикальної партії

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: Генпрокуратура,ГПУ,Радикальна партія,Україна,Олег Ляшко,Клюєв,фракція РПЛ,Виктор Шокин
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.