Місцеві вибори 2015. Щурів до влади?

07 вересня 2015, 21:08
Власник сторінки
sound980@yandex.ua
0
124
Місцеві вибори 2015. Щурів до влади?

Ну що? Знову запустимо нову партію щурів до влади, чи будемо тверезо голосувати?

 На носі чергові вибори. Кандидати на високі посади,що тривалий час набивали кишені, збираються неабияк розщедритися - влаштувати концерт, підремонтувати школу, пороздавати якісь календарики та харчі на вулицях. Це і називається - "передвиборча кампанія".

Та чого дійсно вагомого зробили для України ці "великі' люди, що йдуть на вибори? Чи йшли вони у бій проти російсько-терористичних військ, знаючи, що він може бути останній? Чи проводили  безсонні ночі у холодних бліндажах? Чим же вони довели народу свій патріотизм? - Тим, що замилюють очі беззахисним, голодним, нікому не потрібним пенсіонерам?!

Справжній обранець повинен показати, що він дійсно готовий на все заради своєї країни. І доводити це потрібно реальними вчинками, а не підступники агітаційними листівками з обіцянками, які виконуються у кращому випадку на 5, а то й менше відсотків.

Кандидат у депутати, якщо він є справжній чоловік та патріот, у цей тяжкий для нашої країни час, повинен хоча б кілька місяців просидіти на передовій разом із своїм народом в окопах, який його буде обирати, та зрозуміти що відбувається на війні в той час, коли навіть у маленьких містах на зразок Ніжина відбувається  дерибан.  

Шановні кандидати в депутати та мери, чому свою активність ви проявляєте лише перед виборами? Чому ваші обіцянки після проведення виборів одразу ж забудуться? Де ваша честь?

Михайло Грушевський казав - "Біда України в тому, що нею керують ті, кому вона непотрібна". Я думаю, ви теж погодитися з його словами. Виходячи з ситуації, яка відбувається з Україною останні роки, нею дійсно керують абсолютно не ті люди. Нам потрібні люди, які не будуть піклуватися  лише про свою велику кишеню, а ті, кому Україна та Ніжин будуть потрібні, ті, хто хоче вивести їх на дорогу процвітання!

Особисто я пропоную, щоб всі без винятку кандидати чоловіки, від будь-яких політичних партій, напередодні висування, прозоро та чесно повідомили громаді,чи підпадали вони під дію Указу президента про мобілізацію, чи пройшли комісію у військкоматі, та з яких причин не були зараховані до збройних сил? Дуже сподіваюсь, що всі політичні партії в Ніжині та громада, підтримають цю ініціативу, сприятимуть публічності кандидатів, та не пропонуватимуть ніжинцям у черговий раз котів у мішку, та перебіжчиків з регіоналівських лав.

Люди, ми вже неодноразово помилялися, впускаючи до влади людей, які виборюють лише свої інтереси. На виборах 25 жовтня віддайте свій голос за того, хто вже показав себе раніше не словом, а ділом! І пам'ятайте, краще продати печінку, ніж свій голос на виборах.
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.