Пане Президенте, відкличте Ківалова з Венеціанської комісії

24 вересня 2015, 17:22
Власник сторінки
Народний депутат України VIII скликання
0
43
Пане Президенте, відкличте Ківалова з Венеціанської комісії

Пане Президенте, відкличте Ківалова з Венеціанської комісії

Проходять революції, змінюються президенти і парламенти, а він все при справах. Сергій Ківалов став символом безпорадності у встановленні справедливості для минулої постреволюційної влади, стає таким же символом і тепер. Людина, яка розтоптала і демократію і право, представляти Україну в Єврокомісії "За демократію через право" (Венеціанська комісія). Кандидат, на пост мера на майбутніх виборах 25 жовтня в місцеві органи влади від Української морської партії.

Після відкриття одеськими активістами будиночка «Гаррі Поттера» вся Україна побачила розкішне життя Ківалова в кращих традиціях режиму Януковича. Багато золота, пафосний інтер'єр, портрети аля Пшонка - в образі видатних історичних діячів, кришталь, різьблені меблі та інші імперські атрибути. Одним словом чітко витримана стиль «розкішного несмаку» у всіх проявах.

Така показна розкіш абсолютно доповнює портрет людини, яка сфальсифікувала вибори, розкрадала Юракадемію, суміщала посади. Але замість покарання, він не просто втік, як багато його друзів-товаришів, а залишається досі впливовим політиком. І не тільки в Україні, а й представляє нашу державу на міжнародній арені. Тому ми ініціювали збір підписів під електронною петицією до Президента Петра Порошенка з проханням звільнити Ківалова з Венеціанської комісії, адже це в повноваженнях глави держави. Давайте разом змусимо Президента поставити крапку в цій ганебній історії!

http://korrespondent.net/url.hnd?url=https://petition.president.gov.ua/petition/7334

Раніше мною підготовлені десятки депутатських запитів, проведено цілий ряд заходів з метою привернути Ківалова до відповідальності за розкрадання держмайна. І заради справедливості варто зазначити, що правоохоронні органи відкрили низку кримінальних виробництв, але поки до суду справи так і не дійшли. Однак, наївно розраховувати, що українська правоохоронна система раптом ефективно запрацює. Тільки від тиску суспільства, позиції всіх нас залежить відновлення справедливості. Тому закликаю всіх розсудливих людей не упускати руки і крок за кроком «добивати» цих пережитків минулого!

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.