"Свобода" так само несе відповідальність за політичні репресії

24 вересня 2015, 20:44
Власник сторінки
Народний депутат України, заступник лідера Радикальної партії Олега Ляшка
1
166

Мене важко назвати симпатиком ВО "Свобода", але менше з тим: сьогодні значна частина членів цієї партіі є політично переслідуваними режимом Порошенка. І не визнавати це низько

Подивіться, грамотєї, на обшук у квартирі Юрія Сиротюка перед тим, як глузувати навколо арештів "свободівців".

Разом з тим парадокс: "Свобода" чітко і свідомо є співучасником злочину політичних репресій.

Позаяк троє з шести (рівно половина) її представників у парламенті голосували за арешт по бєспрєдєлу особистого ворога Путіна і Порошенка, заступника лідера Радикальної партіі Олега Ляшка, політв'язня режимів Кучми, Януковича і Порошенка Ігора Мосійчука.

_____
Вони можуть говорити на ефірах що-завгодно, але ні Андрій Іллєнко, ні Юрій Левченко, ні Осуховський Олег на відміну від інш патріотів ДОСІ НЕ ВІДКЛИКАЛИ свій голос за арешт Ігоря з порушенням ряду законів. Хоча минув вже тиждень після цього ганебного вчинку цих персонажів.

Їх угоднічєство шоколадно-тоталітарному режиму навіки осоромить їх в українській історії.

Певен, рядові "свободівці"-патріоти самі їх проклянуть за цю ганьбу. Особливо Герої "Легіону Свободи", котрі знають, що на відміну від Осуховського, Левченка та Іллєнка Мосійчук був на фронті і особисто брав участь у розвідках боєм і бою за визволення Маріуполя.

____
Дивуватися, між тим, насправді немає чому. І Левченко, і Іллєнко, і Осуховський голосували ЗА ...Шокіна у Генпрокурори. Це офіційна інформація на сайті ВР.

Висновки робіть самі.

 

Андрій Лозовий, Народний депутат України,

Заступник лідера опозиційної фракції Радикальної партії Олега

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: Янукович,Кучма,парламент,ГПУ,Радикальна партія,генпрокурор,Левченко,Олег Ляшко,Андрій Лозовий,Lozovyi,Ігор Мосійчук,Путін,ВО «Свобода»,Сиротюк,Іллєнко,Петро Порошенко,фронт,політичні репресії,тоталітарний режим,фракція РПЛ,політв'язень,Виктор Шокин
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.