Реальний звіт уряду – порожні кишені громадян

03 лютого 2016, 14:34
Власник сторінки
Солдат ЗСУ
0
185

Мене журналісти запитують, чи читав я звіт уряду. Відповідаю чесно: я цю макулатуру не читаю

 

Мене журналісти запитують, чи читав я звіт уряду. Відповідаю чесно: я цю макулатуру не читаю. Бо справжній звіт уряду – це не ті кілограмові талмуди, на які витрачається чимало бюджетних коштів, а кількість грошей у кишенях українців. Сьогодні люди ходять в магазини, як в музеї, щоб тільки поклацати зубами біля квашеної капусти, бо купити немає за що. Ось вам справжній показник роботи уряду, а не та макулатура, яку нам підсовують.

Реальна робота влади має бути спрямована на одне – підвищення рівня життя людей за рахунок збільшення зарплат і пенсій. І це стосується не лише уряду, а й парламентської більшості. Чи зробили  вони щось для людей? Ні. Бо вони байдужі до проблем простих громадян.

У порядку денному на сьогодні не було фактично нічого для людей. Я вимагав включити наші законопроекти - про скасування оподаткування пенсій, про перерахунок ціни на газ для населення, про скасування вето президента на закон про дозвіл жінкам виходити на пенсію у 55 років, про реструктуризацію боргів фізосіб. А у відповідь – тиша. Люди вже нічого від нас не чекають. Просять бодай не заважати і дати їм заробити свою копійку – влада і це прохання не виконує.

Я вкотре попередив, що горе-реформи влади закінчаться тим, що половину людей винесуть вперед ногами. Аби цього не допустити, вимагаю негайно прийняти закони, які дозволять радикально підвищити рівень життя людей, їхню купівельну спроможність, дозволять простим громадянам заробляти та забезпечувати свої сімї. Оце буде єдина правильна програма. А дармоїди при владі нам не потрібні.


Олег Ляшко,

Народний депутат Укарїни,

Лідер опозиційної фракції Радикальної партії

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: Ляшко,Олег Ляшко,радикалньа партія олега ляшка,Ляшко РПЛ
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.