Один на двох День Народження

28 березня 2016, 17:50
Власник сторінки
Солдат ЗСУ
0
142

Без зайвої скромності

Є те, чим я в житті по-справжньому горжусь. Зокрема тим, що восени 2014 року запросив до нашої команди легендарного Юрія Шухевича, багаторічного політв'язня, сина генерал-хорунжого УПА Романа Шухевича.

Пан Юрій став депутатом Верховної Ради за списком нашої Радикальної партії - і в цьому я бачу відновлення історичної справедливості.

І досі дивуюсь, чому ніхто з лідерів патріотичних сил не зробив того раніше...

Коли це скликання парламенту почало свою роботу і було потрібно сформувати тимчасово президію - я уступив своє місце пану Юрію.

***

Сьогодні Шухевичу 83 роки. Незважаючи на такий поважний вік, пан Юрій в світлому розумі, продукує ідеї і відмінно працює, а його виступами в Раді я і сам заслуховуюсь.

Найсильнішим його виступом вважаю 31 серпня минулого року, коли були виступи від фракцій щодо змін - і знов я вирішив уступити Шухевичу, щоб увесь народ почув голос Героя України, який це звання отримав заслуженно. http://korrespondent.net/url.hnd?url=http://youtu.be/7bdR2hNpPrc

Попри те, що в ув'язненні Юрій Романович повністю втратив зір - він вміє бачити те, що мало хто помічає.

День народження сьогодні святкує не лише Шухевич, а і його дружина пані Леся. Дуже люблю і шаную цю сім'ю. Здоров'я їм міцного, щастя і спільних перемог заради України!

Олег Ляшко,

Народний депутат України,

Лідер Радикальної парті

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: Ляшко,Олег Ляшко,Ляшко РПЛ
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.