Парубій дбає про права опозиції

16 травня 2016, 13:43
Власник сторінки
0
107
Парубій дбає про права опозиції

Колишній очільник самооборони майдану, комендант євро майдану, екс-секретар РНБО Андрій Парубій запевняє у тому, що вкрай необхідно прийняти закон, який гарантуватиме опозиційним силам захист.

«Як головуючий на засіданні, я намагаюся максимально захистити права опозиції - не обмежувати в виступах і давати можливість бути почутими. Але, звичайно, закон стосується більшого рівня повноважень і прав опозиції, тому я прихильник того, щоб такий закон був розроблений і прийнятий в залі», - сказав він. Імітувати закон та його розгляд невірно, тому Парубій запевняє, що використає максимум  зусиль та можливостей для  того, щоб робота була проведена якісно та вчасно. Хоча конкретний період розробки та прийняття закону встановлювати некоректно. : http://korrespondent.net/url.hnd?url=http://censor.net.ua/n388593    Можливо так воно і має бути. Таким чином, владні ініціативи, які останнім часом зовсім не на користь суспільству будуть активніше обговорювати та обмірковувати, на користь громадян. Можливо, хтось нарешті почує Тимошенко з Ляшком, які вже другий тиждень вимагають від нардепів створення комісії по офшорним справам, але їх ніхто не чує, а депутати зовсім не звертаючи уваги навіть на блокування трибуни, тим часом Продовжують розгляд різноманітних питань. Не знаю чому але мені здається, що заяви пана проПорошенківського Парубія не мають нічого спільного з реальністю. Не будуть люди президента, якими він досить стрімко обліплює себе, голосувати за дійсно сильну опозицію, це зовсім непотрібно ослабленій владі. Натомість імітувати такий немов демократичний процес потрібно. Це буде таким собі прапором демократії, який додасть карми від суспільства.    Якщо подивитись з іншого боку на цю ініціативу, то, особисто я не розумію, який позитив ми отримаємо. Бо опозиціонерів які б дійсно переймалися народом немає. Лише популісти, які верещать, що знають що робити аби отримати більше влади у свої руки.  Ті самі Тимошенко з Ляшком, а про опозиційний блок взагалі казати нічого. Та й у владі такі самі. Адже, щоб робити щось насправді для розвитку держави та для людей, потрібно міняти багато так званих обранців на зовсім інших людей.
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: Украина,Рада,Андрей Парубий
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.