Ще ся волі в Україні піснь дзвінка розляже...

17 травня 2016, 18:52
Власник сторінки
Народний депутат України, заступник лідера Радикальної партії Олега Ляшка
1
260

Про Юрія Луценка на барикадах


Напередодні голосування за Юрія Луценка на пост Генпрокурора депутат від БПП Микола Лаврик, поважний сивочолий чоловік, раптом як аргумент навів те, що Луценко, мовляв, з самого початку був на Грушевського на барикадах.

Шановний Микола Іванович, без сумніву, краще мене знає про ті події, позаяк в ті часи вже тривалий час жив за кордоном і розбудовував шкірообробний бізнес, здається, у М'янмі.

Далі пишу виключно з особистих спогадів, на об'єктивність яких не претендую.

Складно уявити, як Луценко з самого початку був на барикадах. Позаяк з самого початку барикад і не було. Вже в процесі протистояння будували першу із зламаного паркану. Побачив, як один з перших секторів паркану несуть діти по 15-16 років, вирішив їм допомогти. Коли поряд пролетіла граната (тоді ще світлошумова), буду чесним - трохи переср#в. Бо хвилин за 15 до того бачив відірвану руку... Але дивлячись на цих дітей, у яких не скосилисі ноги, мені елементарно соромно було скосити ноги геть подалі.

Коли з'явилися барикади... І до цих подій...

Та не було там ніякого Луценка. З тих, кого знаю особисто, тоді були Олег ЛяшкоТетяна БлизнюкМикола КоханівськийМарк ГресьIgor KrivoruchkoOlexandr DovgyГанна СіньковаБогдан ТицькийDmitriy BlaushЯрослава ПугачоваЗорян ШкирякОлександр ГулакMykola Bulatetsky та інші.

Але точно не чинний Генпрокурор.

І не його агітатор Лаврик, який тоді був за кордоном.

З вожаків тодішньої "канонічної опозиції" на початку був Кличко, який назвав нас "провокаторами" - відтак отримав вогнегасником.

Надвечір прийшов Арсеній Яценюк, після слів якого шановний Арсеній Петрович був колективно посланий нахуй.

Луценко хитріше - не прийшов. Так, що не треба, Миколо Івановичу, про Луценка на початку Грушевського. Ви там були так само, як нинішній Генпрокурор...



Андрій Лозовий,

Народний депутат України,

Заступник лідера фракції Радикальної партії Олега Ляшка

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: майдан,Рада,ГПУ,прокурор,Радикальна партія,Олег Ляшко,Андрій Лозовий,Юрій Луценко,фракція РПЛ,штурм на Грушевского,Блок Петра Порошенко
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.