Про владу і відповідальність

13 липня 2016, 16:57
Власник сторінки
Солдат ЗСУ
0
126

Ми будемо продовжувати свій сидячий протест до повного виконання владою наших вимог

Фракція Радикальної партії, не зважаючи на те, що більшість із "коаліції панамський патріотів" вже давно роз'їхалась по  Багамських і Канарських островах, продовжує у парламенті протест з дуже чіткими і зрозумілими для мільйонів українських громадян вимогами.

Нинішня влада Порошенка-Гройсмана проводить тарифний геноцид по відношенню до мільйонів українських громадян. Внаслідок антидержавної, антилюдської, здирницької політики, яку проводить нинішня влада, мільйони українців доведені до зубожіння, не можуть звести кінці з кінцями, заплатити за комунальні послуги, купити ліки та прогодувати своїх дітей. Ми не можемо мовчати і дивитися на те, як відбувається геноцид українських громадян через тарифи, зарплати та космічні ціни на ліки.

Саме тому команда Радикальної партії запропонувала чіткий план дій, який дає можливість зупинити цей тарифний геноцид. У парламенті депутати від Радикальної партії спільно з депутатами з інших фракцій, зареєстрували цілий ряд законопроектів, які дадуть можливість знизити вартість газу, а як наслідок - вартість житлово-комунальних послуг. На жаль, коаліція панамських патріотів, створена у парламенті, нас не чує, ігноруючи наші вимоги та вимоги мільйонів українців. Тому нам нічого не залишається, як продовжувати цей протест, який продовжується у парламенті вже другий місяць.

Хтось із представників панамських патріотів дорікав нам, нібито через те, що команда Радикальної партії блокує трибуну,  у влади немає можливості голосувати, приймати рішення, тощо.

З цього приводу хотів би зробити офіційну заяву. Збулася блакитна мрія Президента Порошенка - сьогодні в його руках вся влада. Порошенко, за прикладом Януковича, сьогодні має монопольний вплив на уряд, Президент, правоохоронні органи та коаліцію панамських патріотів – усе це в руках Порошенка. Я тоді питаю: хто відповідає за стан справ в країні?

Герої, які несуть повну відповідальність за пограбунок країни - це Президент Порошенко, прем'єр-міністр Гройсман та учасники коаліції панамських патріотів.

Персонально Порошенко відповідає за тарифний геноцид, який проводе його уряд і його коаліція. Тому робити вигляд, що він не при чому, що хтось інший за це відповідає, а він відповідає тільки за зовнішню політики – це  брехня і неправда. Сьогодні вся монопольна влада в країні у руках Петра Порошенка. Отже, він за все в країні відповідає разом із своєю коаліцією, урядом і так званими правоохоронними органами, які не бачать корупцію у владі, натомість переслідують депутатів від Радикальної партії за те, що ми займаємо опозиційну позицію по відношенню до нинішньої влади.

Коли ми говоримо про боротьбу проти тарифного геноциду- це половина справи. Насправді ключове – це відновлення економіки,  створення робочих місць та радикальне підвищення заробітних плат і пенсій.

Фракція Радикальної партії тривалий час тому запропонувала антикризовий план економічних дій, який дає можливість підтримувати національного виробника, долати масштабне безробіття, яке ми сьогодні маємо. Що робить натомість уряд і Президент Порошенко: вони підписують таємні меморандуми з Міжнародним валютним фондом, де обіцяють продати священну українську землю, підняти пенсійний вік, розпродати залишки державної власності.

Влада робить так, щоб українці вимирали. Чому? Тому що не українці керують державою, а ті, для кого власні гроші ближче за все святе.

Тому команда Радикальної партії продовжує свій протест до виконання наших вимог – повного припинення геноциду проти українців.


Олег Ляшко,

Народний депутат України,
Лідер Радикальної партії

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: Ляшко,Радикальна партія,Олег Ляшко,Ляшко РПЛ
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.