Людина праці - ось хто має бути головний в Україні

18 серпня 2016, 22:03
Власник сторінки
Солдат ЗСУ
0
198

Це – один із не втішних для нас результатів зустрічі турецького президента Ердогана з Путіним.


Туреччина звинуватила Захід в українській кризі.

Загалом зовнішньополітична коньюктура, на жаль, складається не на користь України. Якщо тезово: Москва знову подружилася з Турцією проти України; в Польщі шовіністи тягнуть нас у трагічне минуле, створюючи великі проблеми у майбутньому; об’єднана Європа розпадається через відсутність лідерства; США переживають тектонічні зсуви, їм не до України; Німеччина і Франція хочуть з Росією торгувати, а не втрачати через Україну.

Де вихід для України? Для початку зрозуміти одну просту істину: ми нікому не потрібні, крім самих собі; нам немає на кого сподіватися, лише на себе. Щоб перемагати – треба бути сильними, у першу чергу економічно. Тому – радикальна зміна економічної політики, однозначно протекціоністська політика щодо власного виробника (розірвати чи переглянути будь-які міжнародні торгові угоди, якщо через них українці втрачають роботу і зарплату). Людина праці, платник податків – ось хто має бути головний в Украіні! А не жебраки, які очікуюють від уряду субсидію на комуналку.

У зовнішній політиці: не принизливо просити, а вимагати від підписантів Будапештського меморандуму виконання своїх зобов’язань перед Україною, в першу чергу – оборонну зброю, антиросійські санкції і новий “план Маршалла” для України. Так переможемо!

 

Олег Ляшко,
Народний депутат України,
Лідер Радикальної партії

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: Радикальная партия,Олег Ляшко,Росія-Україна,Туреччина,Ердоган
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.