Кредити - як сир у мишоловці

18 вересня 2016, 15:33
Власник сторінки
Солдат ЗСУ
0
154

Вітаю усіх працівників лісового господарства, деревообробної, меблевої та паперової промисловості України з професійним святом!


Наше з Вами спільне завдання – зберегти та примножити українські ліси для нащадків. А завдяки їх раціональному та дбайливому використанню радикально підвищити добробут працівників галузі і всіх українців.

Ми вже зробили перший надзвичайно важливий крок на шляху від варварського нищення наших лісів до їх розважливого використання всередині країни дляпотреб вітчизняного виробництва – прийняли в парламенті мораторій на експорт лісу-кругляка терміном на 10 років. Реалізація цього закону вже за перші 7 місяців дії принесла країні додаткові десятки мільйонів долларів інвестицій, виробництва та експорту і, головне, нові робочі місця для українців. Але це тільки початок. Радикальна партія докладе усіх зусиль для розвитку вітчизняної деревообробки. Цей успіх буде прикладом і для інших галузей.

Ми всіма силами боротимемося проти намірів влади відмінити мораторій на експорт необробленої деревини, скільки б закордонних кредитів за це не обіцяли! Бо кредити на таких умовах – це як безплатний сир у мишоловці. Замість того, щоб своїми недолугими діями позбавляти українців роботи і достойного заробітку, уряд має перекрити контрабанду на митниці та налагодити вільний і некорупційний ринок деревини всередині країни, щоб кожен реальний виробник міг без перешкод її купити.

Таком ми добиватемемося прийняття ініційованих нами законопроектів 2617 та 2618, якими скасовується оподаткування деревообробного обладнання. Це зробить ще більш конкурентноздатними національних виробників, що сприятиме сталому економічному зростанню нашої економіки.

Якщо порівнювати з Польщею, де така ж площа лісів, як і у нас, Україна має десятикратний (!) економічний потенціал зростання лісової, деревообробної та меблевої промисловості. А це все – нові робочі місця, високі європейські зарплати в Україні, сильна гривня та стабільні ціни.

Дорогі працівники лісу, разом ми сила, зі Святом Вас!

 

Олег Ляшко,
Народний депутат України,
Лідер Радикальної партії

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: Радикальна партія,кредити,Україна,Олег Ляшко,мораторій,ліс,економіка України,експорт,деревина,законопроекти,фракція РПЛ
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.