Навіщо нам угода, яка принижує Україну та українців?

02 листопада 2016, 16:31
Власник сторінки
Солдат ЗСУ
10
754

Уряд Нідерландів погоджується ратифікувати Угоду про асоціацію між Україною та ЄС за умови, що ця угода “не буде першим кроком на шляху до членства України в Євросоюзі”.


Також нідерландський прем’єр Рютте вимагає документально передбачити, що ЄС не надаватиме нашій країні додаткову військову і фінансову допомогу. Але навіщо нам така угода, яка принижує Україну і українців?! Або може пан Рютте знає іншу країну, де люди гинули під прапорами Євросоюзу?

Провал угоди між Україною і ЄС та відсутність обіцяного безвізового режиму – це реалізація плану Путіна. Проблема Євросоюзу – відсутність лідерів, здатних бачити за горизонт. Цінності, на яких створювалася об’єднана Європа – свобода, права людини, демократія – зараз грубо зневажаються очільниками ЄС. Скільки Путін ще має збити цивільних літаків, щоб нідерландський уряд і єврочиновники нарешті зрозуміли, що вони не мають права позбавити українців повернутися до європейського дому?! Ми свою частину угоди виконали. І вимагаємо того ж від ЄС без жодних умов чи застережень.

 

Олег Ляшко,
Народний депутат України,
Лідер Радикальної партії

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: Радикальна партія,Україна,Олег Ляшко,Путін,Європа,Євросоюз,фракція РПЛ
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.