ЛЯШКІВЦІ КРОПИВНИЦЬКОГО ГАНЬБЛЯТЬ ЮЛІЮ ТИМОШЕНКО!

23 листопада 2016, 09:04
Власник сторінки
0
228
ЛЯШКІВЦІ КРОПИВНИЦЬКОГО ГАНЬБЛЯТЬ ЮЛІЮ ТИМОШЕНКО!

Хтось вже учуяв запах виборів

Невже знову вибори!

Місцеві ляшківці почали свою передвиборчу компанію з пустих звинувачень і провокацій. Місцеві найманці-активісти «на зарплаті» включилися в роботу одразу після того, як великорозумний Олег Ляшко обізвав Юлію Володимирівну проросійською зозулею і вкотре пообіцяв «знищити усіх ворогів української держави».

За нашими даними, за кошти депутатів Горбунова і Санасаряна деякі «фейсбучні зірки» типу Таранюка, Осадчого, Кашуби поливають брудом Юлію Тимошенко. Справа у тім, що нардеп Горбунов наївно вірить, що зможе ще раз випадково потрапити до парламенту. А представник вірменської діаспори Санасарян вочевидь вирішив дешево перевести увагу з скандалів навколо себе і діаспори. Нажаль, але нічого іншого від цих персонажів ніхто і не очікував!


Громадськість звертається до ляшківця Санасаряна і нардепа від «Народного фронту» Горбунова: «ПРИПИНІТЬ ПІАРИТИСЯ І ЛІЗТИ ДО ВЛАДИ!»
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.