Тимошенко - найгірше минуле України

18 грудня 2016, 17:18
Власник сторінки
Солдат ЗСУ
0
242

Рівно 9 років тому Юлія Тимошенко вдруге стала прем’єр-міністром України. Це була одна з найбільших помилок, як здача ядерної зброї, за яку кожен українець платить до сьогодні.


У результаті змови Тимошенко з Путіним був підписаний кабальний 10-річний контракт про купівлю російського газу по 500 доларів за тисячу кубів. На Україну була накинута російський газовий зашморг. По цьому антиукраїнському тимошенківському контракту російський Газпром зараз вимагає з України в Стокгольмському арбітражі 40 мільярдів доларів.

Коли в серпні 2008 року російські агресори вбивали грузинських дітей і жінок, як зараз убивають на Донбасі і в сирійському Алеппо, прем’єр Тимошенко цинічно веселилася з Путіним і заблокувала надання Україною будь-якої допомоги братній Грузії. Для кожного очевидно, що якби Путіна зупинили в Грузії, сьогодні не було б анексії Криму і війни на Донбасі. За зрадницьку бездіяльність Тимошенко та інших європейських лідерів сьогодні власними життями розплачуються тисячі кращих синів і дочок України. Однак самій Тимошенко це байдуже, бо за три роки війни вона жодного разу (!!!) не була на фронті чи в госпіталі.

Лазаренко, Тимошенко, Порошенко – це найгірше минуле України, яке не повинно стати нашим майбутнім.

 

Олег Ляшко,
Народний депутат України,
Лідер Радикальної партії

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: газ,Лазаренко,Росія,Кремль,Радикальна партія,Донбас,Олег Ляшко,Юлія Тимошенко,Путін,війна,Петро Порошенко
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.