Операція "ліквідація", або як українцям подолати комплекс меншовартості

05 лютого 2017, 11:14
Власник сторінки
НАРОДНИЙ ДЕПУТАТ УКРАЇНИ
1
199

Мене завжди обурювало, що наша державна пропаганда в світі постійно зводила образ українця в кращому разі до "садка вишневого біля хати", гопака, шаровар, сала, горілки та тужливих пісень

Мене завжди обурювало, що наша державна пропаганда в світі постійно зводила образ українця в кращому разі до "садка вишневого біля хати", гопака, шаровар, сала, горілки та тужливих пісень, а в гіршому до вічно бухаючого хохла, який заздрить іншому хохлу - сусіду чи куму. Таким чином українцям прививався, і на жаль прививається, комплекс обмеженості та меншовартості. Комплекс такого собі хохла, який за сало та горілку маму рідну продасть.

Я сподівався, що з початком національно-визвольної війни на Сході на зміну образу вічно п'яного хохла прийде образ українця-воїна, українця-снайпера, українця-диверсанта... Прикладів, які б стали основою для цього образу, війна дала надбагато, але наша державна пропаганда використовує їх не більше ніж на 20%. 
Чому так? Які причини замовчування багатьох успішних операцій та подвигів на цій війні?
Їх дві і обидві пов'язані з страхами нашої влади. Перша і головна причина це страх влади перед пробудженням в українцях притаманного нашій нації духу безстрашного воїна-переможця, який може не тільки зовнішніх ворогів перемагати, а й власних зрадників карати. Друга, не менш значима, причина це страх влади перед зовнішніми чинниками, аби тільки західні партнери не звинуватили в порушенні Мінських угод чи, не доведи Господь, в тероризмі.

І за цими страхами наша влада, наше військове керівництво зовсім забуває, що українці від них очікують акцій "відплати". За кожен обстріл Авдіївки чи будь-якого іншого населеного пункту мають зазнавати нищівних обстрілів позиції окупантів. Якщо ж російські окупанти ведуть вогонь по нашим українським позиціям з житлових кварталів Донецька чи Луганська, то окрім точечних ювелірних ударів у відповідь, українські спецслужби та партизани мають провадити методичну ліквідацію командирів окупаційних військ та ватажків банд ДНР і ЛНР. 
Насправді все так і відбувається. Збройні сили ведуть успішний відплатний вогонь по позиціям окупантів, а українські спецслужби та партизани регулярно ліквідують очільників так званих ДНР та ЛНР: Моторола, Дрьомов, Мозговий, Анащенко...
Ось тільки наше військове керівництво відплатний вогонь наших ЗСУ називає провокаціями російських бойовиків, які нібито ведуть вогонь самі по собі, а в ліквідації ватажків ДНР та ЛНР взагалі звинувачує ФСБ РФ чи внутрішні розбірки серед бойовиків-сепаратистів.

Жодного разу(!!!) українське військове керівництво публічно не заявило, що ЗСУ успішно подавили вогневі позиції бойовиків в Донецьку, чи що українські спецслужби успішно провели операцію по ліквідації чергового моторили... 
Страх перед західними партнерами та боязнь аби чогось не вийшло не дає владі говорити правду українцям. І відсутність цієї переможної правди зводить на нівець потуги української воєнної пропаганди, деморалізує широкі маси українців, адже наш нарід очікує зведень з фронту про переможні бої ЗСУ та успіхи українських спецслужб, а не плаксивих повідомлень про розборки чи провокації в квазі республіках і активність ФСБ на українському Донбасі.

Українська військова пропаганда має бути успішною та переможною, бо інакше створюємо добре підґрунтя для діяльності агентів впливу Кремля, адептів суцільної зради і всепропалогандистів.
Пам'ятаймо ми - українці на війні! І якщо не перемагаємо ми, то перемагають нас, як на полі бою, так і в умах людей, що не менш важливо.
Врахуймо це і вперед до нашої української Перемоги!

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: пропаганда,Україна,Ігор Мосійчук,війна,військовослужбовці,АТО
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.