Продовжувати реформу Нацполіції буде виходець з Білої Церкви

11 лютого 2017, 14:09
Власник сторінки
Член ГО "ПОСТУП", активіст, журналіст
3
9431

Непримиренна боротьба зі злочинністю і продовження реформ – це основні завдання нового голови Нацполіції України Сергія Князєва

Кандидатуру Сергія Князєва обирали на конкурсній основі серед 64 кандидатів.
Так хто ж такий новий голова Нацполіції?
Сергій Князєв - генерал поліції третього рангу, кандидат юридичних наук. Він народився у Білій Церкві і розпочав кар’єру в правоохоронних органах у 21 рік: спершу — відділ охорони, потім — кримінальний, а згодом став начальником кримінальної міліції Білої Церкви. Якщо послідкувати за його службовими переведеннями, можна помітити, що з 2014 року його відправляли переважно у проблемні регіони. Він очолював обласні управління поліції в Закарпатській і Рівненській областях, працював у Київській і Донецькій областях.
Сергій Князєв став головою Нацполіції у результаті прозорого і демократичного конкурсу. У нього колосальний досвід і він має якраз практику боротьби з криміналом, він у цьому професіонал. Те, що він дуже принциповий, знають усі, хто з ним перетинався.
Я, як корінний білоцерківчанин, про генерала Князєва знаю не з преси, а від людей. Саме тому я можу з впевненістю сказати, що він знає роботу на усіх рівнях - від молодого офіцера і до генеральських погонів. Вважаю, що буде добре, якщо він підтягне до роботи вихідців нашого міста.
Сподіваюся, що на чолі з Князєвим Нацполіцію очікують результати, за які не буде соромно перед громадянами. На вулицях має запанувати спокій, українці повинні відчувати себе в безпеці у власній країні.
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.