Промосковські сили поширюють фейки про участь РПЛ у коаліції

13 березня 2017, 18:13
Власник сторінки
Солдат ЗСУ
0
102

Останній тиждень в засобах масової інформації поширюється фейковий документ про входження Радикальної партії Ляшка до коаліції і розподіл посад у владі.


Офіційно заявляю: ніяких переговорів щодо участі нашої партії у коаліції не ведеться і відповідно всі подібні документи є вигадкою.

Поширюють цю інформацію телеканали та видання, наближені до влади та промосковських сил. Зокрема, “Інтер” Фірташа-Льовочкіна-Бойка, а також сайт “Страна”, що фінансується тим же Льовочкіним і олігархом-втікачем Онищенком. Активно розповсюджують ці вигадки наші опоненти, зокрема, Юлія Тимошенко, щоб дискредитувати нашу політичну силу та штучно прив’язати до нас негатив влади.

Наша позиція щодо коаліції була і лишається незмінною. На сьогодні коаліції в парламенті немає, тому немає до кого приєднуватися!

Клан Льовочкіна-Бойка вже давно створив таємну корупційну коаліцію з Президентом Порошенком. Завдяки цій корупційній змові Бойко не відповідає за вкрадені півмільярда доларів на вишках, а Льовочкін – за кривавий розгін студентів на Майдані. Я вимагаю від Порошенка вийти з цієї злочинної коаліції хоча б заради самозбереження. Всі, хто має справу з парою прокажених Льовочкіним-Бойком, закінчують дуже погано, як Янукович.

Радикальна партія виступає за мораторій на продаж землі, за заборону вивозити з України ліс-кругляк, за збільшення зарплат і пенсій, проти підвищення пенсійного віку та тарифів. Хто розділяє нашу позицію – ми закликаємо об’єднуватися навколо цих ідей.

А у наступному парламенті, після перемоги на виборах, Радикальна партія сама сформує більшість і візьме на себе відповідальність за долю України.

Українцям – роботу і достойне життя!

 

Олег Ляшко,
Народний депутат України,
Лідер Радикальної партії

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: Рада,парламент,Кремль,Онищенко,Радикальна партія,Олег Ляшко,дискредитація,мораторій,ліс,олігархи,пенсії,тарифи,Фірташ,інтер,Сергій Льовочкін,Петро Порошенко,фейки,коаліція,фракція РПЛ
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.