Чи потрібні Україні кошти МВФ?

20 березня 2017, 12:49
Власник сторінки
Народний депутат України
1
91

Українці з занепокоєністю стежать за подіями, які пов'язані з видачею чергового мільярдного траншу МВФ.

З одного боку, керівники держави вклали нам у вуха, що в результаті блокади торгівлі на крові країна втратить значні обсяги валютної виручки. А це зможе привести до різкого падіння курсу гривні і стрімкої інфляції. Кошти МВФ начебто могли б втримати ситуацію.

Хочу зазначити, що не блокада є загрозою курсу гривні, а масштабна корупція, яка очолюється особисто президентом Порошенком. За інформацією експертів "за сприяння ДФС" щороку через податкові ями прокачується близько 400 мільярдів гривень - половина бюджету країни. У разі зупинення схем ухиляння від сплати податків державний бюджет щонайменше можна збільшити на 100 млрд. грн. що майже в 4! рази більше ніж пропонує нам зараз МВФ. І добитись цього можна за лічені тижні, або навіть дні!

З іншого боку, скільки можна жебракувати і йти на поступки, які шкодять інтересам українського народу? Підняття пенсійного віку зараз лише поглибить соціальну кризу. А вимога розпродати сільгосподарські землі - це взагалі злочин проти наших селян! Не кажу вже про те, а що ж ми будемо робити, якщо наступного разу МВФ примушуватиме нас капітулювати у війні з Росією?


Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.