Про Зварич, Арей та Атек...

14 червня 2017, 15:50
Власник сторінки
0
189
Про Зварич, Арей та Атек...

І знову «Атек», бронетехніка задля Перемоги та мрії про надсучасне бронетанкове виробництво…

Сьогодні, на своїй сторінці у Фейсбуці, славнозвісна волонтерка-аматорка Світлана Зварич у черговий раз поновила власну «пісню про головне»… І знову «Атек», бронетехніка задля Перемоги та мрії про надсучасне бронетанкове виробництво…

Скажіть, скільки ще буде існувати ця маячня бальзаківського віку!!? Невже керівництво Міноборони та інших силових установ не в змозі зупинити бродіння жіночого мозку Зварич!!?

А Вона, між іншим, закликає ще й «ставки робити»!!! На кого? На себе? На Арей, від діяльності якого відмахуються усі, хто хоч якось товаришує з глуздом?   

Ось дуже цікавий лист-відповідь на офіційний запит народного депутата України Андрія Білецького щодо співпраці Зварич-Арей з Міністерством оборони України.

Відповідь, до речі, підписано особисто міністром Полтораком...

Тепер зрозуміло, що Арей зі Світланою Зварич цікавить Міноборони не більше, ніж цап зайця?

Зварич заздрить майбутнім забудовам на Атеку, про які вона галасить на кожному кроці та власницею яких планувала бути ще кілька років тому. Оце правда. Усе інше – суцільна брехня та зухвала маячня. 

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.