Звернення Всеукраїнського об’єднання «Батьківщина» на підтримку Героя України На

04 серпня 2017, 09:29
Власник сторінки
8
74

Активісти Всеукраїнського об`єднання «Батьківщина»

Активісти Всеукраїнського об`єднання «Батьківщина» та її лідер Юлія Тимошенко виступають на підтримку Надії Савченко та рішуче засуджують будь-які спроби спаплюжити її чесне та гідне ім`я Героя України.
Соціально-політична, економічна та військова ситуація в Україні вказує на те, що країні потрібні чіткі, рішучі та кардинальні зміні. 
В інтересах діючої влади надалі продовжувати роздмухувати вогонь ненависті між Україною та Росією для подальшого отримання наживи, при цьому прикриватися гаслами патріотизму, відстоювання незалежності та інтересів української нації.
Тільки Юлія Тимошенко як майбутній Президент України може змінити ситуацію у протилежне русло. ЇЇ харизма, імідж та політична спрямованість до миру, подолання корупції та знищення такого явища як «олігархат», призведе до переломних змін в кожній ланці життєдіяльності держави, котрі відчує кожен маленький та літній громадянин нашої могутньої України. Лише Юлія Володимирівна спроможна закінчити той конфлікт на Сході, який кожен день забирає життя наших побратимів, дітей, воїнів та синів, налагодити конструктивні дипломатичні стосунки та відбудувати наново дружні відносини між Україною і Російською Федерацією. Саме налагоджені особисті давні дружні стосунки між 
Юлією Володимирівною Тимошенко та Володимиром Володимировичем Путіним є основою цьому. Найяскравішим тому прикладом є співпраця між лідером «Батьківщини» та Президентом РФ щодо звільнення Надії Савченко. 
Для українського народу Надія Савченко є уособленням надії на мир та добробут у нашій державі. В серцях активу партії Надію знають як рішучого та дієвого політика, військові та добровольці – як хороброго воїна та патріота, який ніколи та ні за яких обставин не зрадить свою Неньку, незважаючи на її нетрадиційну сексуальну орієнтацію (це наразі зовсім по-європейські) Кожна людина та громадянин має своє минуле та створює своє майбутнє, на жаль, на даний час не розраховуючи на будь-яку підтримку від держави. Тому спроби окремих представників олігархічних засобів масової інформації поширити інформацію стосовно минулого Надії та її сестри Віри, яким для того, щоб якось вижити, довелось у недалекому минулому працювати в сексуальній індустрії та надавати послуги «секс по телефону» є неприпустимим. 
Такі дії розцінюються членами партії та її лідером як політичне переслідування, метою якого є знищення Савченко як людини та політичного діяча, побоюючись наслідків того, коли на теренах союзу ВО «Батьківщина» та Надії Савченко всі олігархи, продажні політики та їх корупційні посібники будуть відповідати не лише перед законом, на який вони плюють, а й перед народом України. 
В свою чергу, рядові члени ВО «Батьківщина» та наш електорат вважають, що у наступному складі Кабінету Міністрів України Надія Савченко заслуговує на посаду міністра оборони, як чесна незаангажована людина, з бойовим досвідом та високими моральними якостями. 

Актив ВО «Батьківщина»!Джерело: 

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.