Нас хвилюють життя людей, а європейців - гроші

04 серпня 2017, 14:50
Власник сторінки
Солдат ЗСУ
1
122

Так, у мене теж відчуття, що США, на відміну від Європи, вже визначилися остаточно. І зрозуміли: українці боряться не лише за себе, а є героїчним форпостом усього цивілізованого світу.


Європейські лідери ще вагаються: прийняти виклик Путіна базовим європейським цінностям чи продовжувати з ним заробляти і торгувати всупереч моралі. Тому і така нервова реакція лідерів Єврокомісії і ряду країн на нові санкції США. Бо ці санкції різко обмежують можливості європейців заробляти з Путіним.

Сучасні європейські лідери в більшості своїй такі ж гнилі, боягузливі, продажні і недалекоглядні, як і їх попередники з минулого століття, які умиротворяли Гітлера за чужий рахунок. Закінчилось це великою війною, в якій українців полягло більше 10 мільйонів. Це була страшна розплата за нездатність тодішніх лідерів – крім Черчілля! – зрозуміти, що біснуватого фюрера зупинить тільки сила!

Сьогодні, коли українці знову розплачуються життями своїх найкращих синів і дочок за неспроможність лідерів зупинити Путіна, голова Єврокомісії Юнкер влаштовує істерику і обіцяє захищати європейські компанії, які беруть участь у будівництві російського газопроводу в обхід України. Ми рахуємо загублені агресором життя і долі, а вони – гроші і упущену вигоду! Сліпці!!

 

Олег Ляшко,
Народний депутат України,
Лідер Радикальної партії

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: США,Радикальна партія,Україна,Олег Ляшко,Європа,фракція РПЛ
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.