Порожні обіцянки

20 вересня 2017, 16:52
Власник сторінки
Педіатр, лікарня ISIDA
0
36

Намагання Уляни Супрун дискредитувати мирну акцію протесту лікарів - реакція самозахисту. Вона намагається зберегти залишки своєї репутації, але безуспішно.

Чи доводилося Вам коли-небудь сперечатися з непрофесійними, проте впертими людьми? Так-так, саме з тими, що коли обставини складаються на їхню користь не упустять можливості пропіаритись, а тільки-но їхні проекти дають збій, то вони першими ховають голову в пісок. Це дуже поширений тип людей, адже в наш час ніхто не любить відповідальності, всім лише гроші подавай. У політиці їх іменують популістами.

Популіст - той хто любить загравати з масами, обіцяти багато, а робити мало. Розмальовувати кольоровими фарбами наше “світле майбутнє”, але дефакто ніяк цьому не сприяти.

Черговим популістом в українській владі для мене виявилася Уляна Супрун - людина, яка попервах подавала надії, бо приїхала з закордону і, можливо(ми так думали) кардинально відрізняється від тутешніх багатослівних, але незацікавлених ні у чому, окрім власного банківського рахунку, політиків.

Проте відбулося все не так. Надії не виправдались, очікування зруйнувалися. Зарплату знову не заплатили. Тільки тепер, на відміну від попередніх урядів і міністрів нас, лікарів, навіть не уважили присутністю чи бодай відповіддю живої людини з міністерства.

Натомість, усі свої сили Супрун кинула на фабрикування і публікацію матеріалів, які мають на меті підірвати авторитет протесту медиків. Може, вона сподівалася, що її це врятує, але насправді це не так.

В жодній державі політик, держслужбовець не пішов би на таке.

В очах чинної виконувачки міністра охорони здоров’я ми, лікарі, заслуговуємо лише на образи, звинувачення, наклепи і так далі.

Прикро, боляче і гірко. І як вони хочуть, щоб медики не залишали країну...    


Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.