Не популярне (про хворе суспільство)

27 вересня 2017, 10:58
Власник сторінки
Народний депутат України, заступник лідера Радикальної партії Олега Ляшка
4
264

я точно не фанат Юри Берези.


колись була конфліктна історія. зараз, вже давно просто "привіт/ привіт". мені абсолютно щиро пох#й на його проблеми. вистачає своїх. та і є кому допомагати. і ті, хто більше потребує допомоги за Юрія Миколайовича.

але з а с у д ж у в а т и Березу за те, що він захищав від нападників себе, свою родину, свій дім - це огидно.

______
"всі депутати - сволочи. подонок-депутат покалічив людину" - приємна популярна думка.

одначе, бл#дь, ви коли т а к е пишете - ви хоч думаєте трошки головою?!.. "людина" - це злочинець. це злодій, який вліз в чужу хату з метою її пограбувати. це бандит, який ніс п р я м у з а г р о з у життю і здоров'ю власнику будинку і його дружині, дітям, онукам...

що з ним робити? може, в ресторан запросити? за вашою логікою виходить, що так.

якщо Юра справді покалічив злодія, який вліз до нього до хати - молодець. як і кожен громадянин, хто захищає себе і своїх рідних від злочинців. не залежно від статусу цього громадянина.

P.S. якщо хтось полізе до мене - пристрелю нах#й. і не буду питати думку з цього приводу ідіотів, які переживають за здоров'я постраждалого домушника, який чинить розбої.

P.S.S. шановні ідіоти, є для вас підходяща ідея - заступіться за злочинців, які влізли додому до начальника "Київобленерго" і забили його до смерті за 15 т грн. начальник же поганою людиною був, мабуть. але, якщо влізуть до вас - не жалійтесь. ви ж цю пи#доту захищаєте.


Андрій Лозовий,
Народний депутат України,
Заступник лідера фракції Радикальної партії Олега Ляшка

Источник: http://korrespondent.net/url.hnd?url=https://censor.net.ua/b7134

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.