Селяни - це ЩИТ від рейдерів

02 жовтня 2017, 17:37
Власник сторінки
Аграрій , громадський діяч
0
244
Селяни - це ЩИТ від рейдерів

Cеляни, пайовики можуть відігравати іноді вирішальну роль так званного щита

При веденні сільськогосподарського бізнесу на сільських територіях повинен бути постійний контакт з мешканцями села, так як селяни, пайовики можуть відігравати іноді вирішальну роль так званного щита , який захищає підприємтво від протиправних дій рейдера.

 Саме   така співпраця може стати вирішальним  моментом у боротьбі за підприємство та його активи.Деякі  керівники господарств в Україні не підтримують нормальних людських та фінансових  відносин  злюдьми, які виступають орендодавцями або працівниками такого підприємства. Керівникам сільськогосподарських підприємств здається , що платити мінімальну , середню,а декому високу заробітнуплату своїм  працівникам  уже є запорукою успіху. Це хибна точка зору . Такий керівник може втратити земельний банк через поганий контакт з пайовиками і селянами , а у випадку рейдерського захоплення вони не допоможуть відстояти підприємство . Тому, як показує практика,якщо кредиту довіри мало , то необхідно «спуститися» на землю і повернутися до людей обличчям та налагодити добрий контакт в усіх аспектах ,тоді ніякі рейдери не страшні. Переважно рейдерські захоплення розпочинаються саме від переоформлення договорів оренди землі та додаткових угод до них. 

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: рейдерство в Украине,рейдеры,фермер,аграрии
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.