Реінтеграція Донбасу - шлях на відновлення

06 жовтня 2017, 13:59
Власник сторінки
Президент в Міжнародна дипломатична рада в Україні
13
14660
Реінтеграція Донбасу - шлях на відновлення

Щиро рада, що це нарешті сталося!

Стартував  процес нормалізації і демілітаризації ситуації на Донбасі! Хто б що не говорив, а ця подія увійде в історію як бажання влади і, в першу чергу, президента Порошенко - повернути наших людей і нашу територію. Скептики основним аргументом приводили побоювання БПП, в першу чергу, електоральну, що, мовляв, там немає електорату правлячої партії, але, як бачимо, для Президента України і для БПП життя людей важливіше!

Я можу подякувати і від імені жінок - матерів, які так чекають на своїх синів, чоловіків додому! Реінтеграція - це велика перемога України! Так, у правлячої влади ще багато роботи і багато чого потрібно переосмислити і змінити в діях своїх представників, але це вже час покаже, як буде в майбутньому, а сьогодні запущений великий і мирний процес возз'єднання України.

Тепер тримаємо кулаки, щоб закон про «реінтеграцію Донбасу» - був проголосований і в другому читанні! Шкода, що деякі політики намагалися використати цю ситуацію для розгойдування суспільства, рівень дезінформації зашкалював. Всі ми знаємо, саме цей процес повинен був об'єднати весь парламент, але, очевидно, що деякі представники опозиції так і не стали політичною елітою!

Подивіться на Західну політику, так, у них є дискусія і протиріччя, але коли справа стосується національних питань - вони єдині, незалежно від партійної приналежності, адже всі вони обрані своїм народом. Прикро, але ця сторінка вже позаду, в історії, а тепер попереду ще друге читання і багато роботи.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.