Клан Калєтніків - син за батька, а в програші – Україна

01 грудня 2017, 12:21
Власник сторінки
0
62
Клан Калєтніків - син за батька, а в програші – Україна

Розмова батька і сина Калєтніків, яка шокує своєю відвертістю та цинізмом

Метою цього матеріалу є не дискредитація конкретних особистостей, а демонстрація суспільству гнітючої картини руйнації партійної системи в Україні, деградації цінностей парламентаризму та відсутності будь-яких моральних цінностей у окремих поважних «слуг народу»»!

Герой нашої невеликої творчої розвідки – це Ігор Григорович Калєтнік - фігура достатньо відома у вузьких політичних колах. Він справжній син свого батька, Григорія Калєтніка, народного депутата кількох скликань від Партії регіонів.

Ви спитаєте, чому мені прийшло на думку згадати про цих «діячів», які вже припорошені нафталіном швидкоплинної найновішої історії нашої держави? А ось чому - мені випадково потрапив цікавий файл, і не питайте яким чином – на щастя і в оточенні зрадників бувають подекуди порядні люди. Так от, у цьому аудіофайлі - розмова батька і сина Калєтніків, яка шокує своєю відвертістю та цинізмом. посилання на запис розмови: clyp.it/iboh4act


КЛАН КАЛЄТНІКІВ

Ігор Григорович пройшов дуже бурхливий життєвий шлях. Певний час керував Рава-Руською, Чорноморською та Галицькою митницями, департаментом боротьби з митними правопорушеннями, Державною митною службою України, був суддею Дніпровського районного суду м. Києва, народним депутатом України 6–го скликання від КПУ. І всюди проявив себе як принциповий професіонал та справжній комуніст.

У грудні 2012 року І.Калєтнік обраний першим заступником Голови Верховної Ради України 7-го скликання. 22 лютого 2014 року подав у відставку та того ж дня виїхав до РФ. А вже 5 грудня 2014 року Ігоря Калєтніка було оголошено в розшук.

Своїм стрімким злетом Ігор повністю зобов’язаний своєму батьку, Григорію Миколайовичу Калєтніку, колишньому ректору Вінницького аграрного університету, голові Вінницької облдержадміністрації, народному депутату України 4-5 скликань. Політичній нерозбірливості старшого Калєтніка можна тільки співчувати, чи позаздрити. Був членом НДП, СДПУ(о), блоку «За єдину Україну!», членом групи «Європейський вибір» і, нарешті, членом фракції Партії регіонів «Регіони України». Така всеїдність була характерною для політиків тих часів, як говорили комуністи “коливались з курсом партії”. Проте, така стратегія дозволила Григорію Калєтніку і самому залишатися до останнього часу на плаву і діточок підтягнути.

До речі, двоюрідна сестра Ігоря - Оксана Калєтнік, «за випадковим збігом обставин» екс-народний депутат VII скликання від тієї ж КПУ. І все б йшло своєю чергою, у Ігоря підростали діти, теж майбутні депутати, але відбулась Революція Гідності, і все раптом змінилось. Ігор - вимушений бігти до Росії, батько - принишк, Оксана Калєтнік - вже колишній депутат.

Здавалося скінчилось паразитування родини Калєтніків на тілі нещасної України. Але ні, вони не тонуть як і всім відомий продукт життєдіяльності.



ФІНАНСИ КЛАНУ КАЛЄТНІКІВ

За даними слідчих органів Ігор Калєтнік в березні 2014 року вивів з України 6,9 млн. доларів і 958 тис. євро.

17 березня 2014 року з рахунку Ігоря Калєтніка в «Райффайзен Банку Аваль» на рахунок його родича в ZAO RAIFFEISENBANK (Москва, Російська Федерація) був здійснений переказ на суму 6,923 млн доларів (в гривневому еквіваленті - 66,47 млн. гривень). Призначення платежу - допомога родичам. Гроші переводила довірена особа Калєтніка на підставі довіреності, виданої на її ім'я 14 лютого 2014 року. Це ж довірена особа 14 березня 2014 року перевела зі свого рахунку, відкритого в «Райффайзен Банку Аваль», на рахунок вже згаданого вище «родича Калєтніка» 957 556 євро (у гривневому еквіваленті - 12,65 млн гривень).

Як видно, старший Калєтнік виховав «справжнього сина», що за бізнесовими справами в Москві не забув про політичну долю батька. Гроші Ігор готовий кидати старшому Калєтніку і на картку і на депозит – все для створення батьку «іміджу захисника інтересів аграріїв».


ПОЛІТИЧНІ ПЛАНИ КАЛЄТНІКІВ

Ігор Калєтнік інструктував батька щодо повернення до Верховної Ради України під знаменами «Опозиційного блоку» як «міністра аграрного сектору тіньового уряду»

Ретельної деталізації в розмові отримали стратегія і тактика передвиборчої кампанії з орієнтацією на аграрний сектор, з урахуванням минулого Григорія Калєтніка. Відпрацьована схема оплати транспорту, охорони, житла, юридичної підтримки.

Масштаби запланованого охоплення аудиторії потенційних виборців вражають — тут і залучення наукових закладів, ректорів аграрних ВНЗ, проведення на їх базі круглих столів, звичайно за участю кандидата в депутати Г. Калєтніка. Дуже цинічно, з презирством до аграріїв обговорюються, питання, які, на думку співрозмовників, спонукають виборців голосувати за потрібного кандидата.

Як стає відомим з подальшої бесіди у старшого Калєтніка суттєві проблеми з вживанням алкоголю і відчувається, що це серйозно турбує сина, протягом розмови він повертається до цієї теми декілька разів. Видно, що алкогольна залежність старшого Калєтніка - це давня сімейна проблема.


КАЛЄТНІКИ І ОППОБЛОК

Молодий Калєтнік сплачує 120 тис. доларів Опоблоку щомісячно для збереження прохідного номеру в списку для батька. А чого - гроші є, адже весь бізнес був своєчасно вивезений до Росії, надає прибутки як для нової вітчизни, так і для задоволення політичних амбіцій.

Як вбачається з розмови, в Опоблоці питання приєднання до опозиції нових депутатів курирує сумновідомий регіонал Микола Колесніков, який попередньо узгоджує ці питання з Ринатом Ахметовим. Стає відомо, що в останні вибори колишні «регіонали» вклали 40 млн. дол. США і доля Колеснікова з Ахметовим склала 20 млн. доларів.

У той же час, в самій «команді» Опоблоківців наявні протиріччя. Групи Льовочкіна та Колеснікова з Ахметовим займають різні полюси впливу. І скориставшись ситуацією, «змовники» Калєтніки вирішили обійти погодження з Льовочкіним та поставити його перед фактом появи нового «тіньового міністра».


КАЛЄТНІКИ І ТИМОШЕНКО

Особливо цікавою подробицею всієї цієї ситуації виявився зв'язок опозиціонерів з головою партії ВО «Батьківщина» Ю.Тимошенко. Так, із розмови випливає, що для забезпечення подальшого політичного існування Калєтнікам потрібно профінансувати блок Юлії Володимирівни через заступника голови партії ВО «Батьківщина» І.Кириленко.

Потім Калєтніки обговорюють доцільність вкладення коштів для просування своєї людини до прохідного списку «Батьківщини». Григорій сперечається з сином щодо достатності суми в 1 млн. доларів для такої акції, при чому Ігор упевнений, що такої суми для Тимошенко замало для прийняття позитивного рішення. В подальшому родичі досягають “консенсусу” щодо вигідності просто купити якогось депутата в “Батьківщині”, який би інформував Калєтніків, а отже Ахметова і Льовочкіна щодо внутрішньої ситуації в партії Тимошенко.


МЕДІАПІДТРИМКА КАЛЄТНІКІВ

З бесіди стає відомо про досягнення домовленості з «Інтером» та 112 каналом про просування в медіа простір «нового депутата». Передбачена “досвідченим” Ігорем і розкрутка оновленого іміджу батька на ФМ-станціях та в Інтернеті. Детально Ігор інструктує батька щодо його поведінки під час майбутніх телевізійних ток-шоу, відповідей на можливі неприємні питання, навіть зовнішній вигляд. Для прикладу, Ігор згадує одяг Порошенка, намагаючись позиціонувати себе як «знавця ділового стилю».

Як видно, в розмові вилазить вся “брудна білизна” української політичної кухні. Ми бачимо, що представники колишньої влади нікуди не поділися, вони “перефарбувались” в актуальні на сьогодні політичні кольори та знову лізуть у владу.

А тим часом НАБУ бореться з НАЗК, а ДБР тільки приглядається. І нікому не має діла, що «колішні» рвуться до корита, а досвіду та фінансових ресурсів у них вистачає.

Як би потім не було пізно...

А поки що слухайте і робіть висновки.

04.09.2016

Розмова між Калетніком Григорієм Миколайовичем та Калетніком Ігорем Григоровичем (син).


Абонент 1Калетнік Г.М.

Абонент 2Калетнік І.Г.


Абонент 2 – А?

Абонент 1 – Що треба для забезпечення роботи?

Абонент 2 – Ну? Треба просчитати фінанси, які я тобі на це буду давати. Це включиш четвертим пунктом їх.

Абонент 1 – А чого четвертим? Воно так і є. Тут же на «Опоблок». Це ж є на «Опоблок».

Абонент 2 – Нє. Ну на «Опоблок» то туда ти віддаєш, а що тобі хтось буде фінансувати твої поїздки?

Абонент 1 – А що ще на «Опоблок» ми окремо маємо віддавати?

Абонент 2 – В смислі окремо?

Абонент 1 – Ну то, що ти договорився там.

Абонент 2 – Що? Це тільки в центральний штаб так, як Юля.

Абонент 1 – То я їм віддам.

Абонент 2 – Що ти віддаш?

Абонент 1 – Ну цю, що в мене є, я їм віддам. З якого числа їм віддавати?

Абонент 2 – Покаместь ще ж не вдарили по руках. Коли вдарять з Ахметовим, вони скажуть і пересчитають бюджет і скажуть. Це сума буде складати від 80 до 120000 доларів в місяць. Це то, що ти туда віддаєш.

Абонент 1– 180?

Абонент 2 – 120. Від 80 до 120.

Абонент 1 – Угу.

Абонент 2 – Вибори. На вибори вони потратили 40000000 минулого разу. Їхня доля з Ахметовим була 20000000. Від 20000000 на який процент зайдемо, стільки будемо і платити. Зараз платимо від 80 до 120. Все інше, я считаю, ми маємо тебе дуже сильно популяризувати. Тобто домовлюся я з ЮМХ, домовлюся з «112-м» каналом, ти будеш туда ходити, як міністр опозиційного уряду. Ти будеш розказувати про сільське господарство, ти будеш розказувати про те, як люди раніше щасливо жили. Зрозуміло, що тобі треба бути готовим, що зададуть вопрос про всякий бред, тіпа ваш син там то зробив, ваш то. Ти це знаєш, як відповідати. Це треба не розтягувати, а говорити коротко, що: «Мій син попав під політичне переслідування. Він є і був і залишається патріотом України».

Абонент 1 І все. Крапка.

Абонент 2 – Да. «А це, що ви зараз розповідаєте, жодного порушення в його діях не було. Якщо вас оце цікавить більш глибоко, вообще це не тема сьогоднішньої зустрічі. Не потрібно на неї відкладатися. А якщо вас цікавить, зробіть окрему програму і я вам розкажу дуже детально про те, що він робив».

Абонент 1 Все за свої кошти.

Абонент 2 – Все і так далі.

Абонент 1 Зробіть програму, я вам буду розказувати все в деталях.

Абонент 2 – Да.

Абонент 1 – Скільки тоді. І як він вирішив і як пішли додаткові доходи. І як митниця почала давати більше ніж податкова доходи до бюджету.

Абонент 2 – І так далі.

Абонент 1 – І так далі.

Абонент 2 – Потому ти зразу з цієї теми сходиш, щоб вони тебе не втягували на глупості. А говорити про це, потому давай ми сейчас придумаємо. Дуже важливо, потому що від того. По-перше, ти маєш виглядати гарно. Одежа, тато.

Абонент 1- Одежа. Я похудаю.

Абонент 2 – В тебе був один період, коли ти дуже гарно одягався.

Абонент 1- Сейчас я похудаю.

Абонент 2 – Чуєш?

Абонент 1 Да.

Абонент 2 – Ти дуже гарно одягався. В тебе були гарні костюми. Ти запам’ятай, ти будеш приходити в «Опозиційний блок», все прочее. Ти маєш виглядати, ну вибач, не як бригадир тракторної бригади. Ти обіжаєшься часто. Але туфлі мають співвідповідати костюму по цвету, не бути закрученими. То, що ти говориш, тато, що тебе нога болить, то це ти вивіску на шию не почіпиш, що в мене болить нога, тому я одягаю обув удобну. Треба давай шукати обув, щоб була удобна, но вона має відповідати, вона має бути з іголочки. Якщо ти приходиш, щоб не показували тебе як Порошенка в пірваних носках. Я утрирую там. Чи в закручених туфлях отаких во, чи рубашка одного цвета, а то другого. Потому що ну воно кидається дуже в очі. Ти маєш виглядати дуже презентаційно.

Абонент 1 – Презентабельно.

Абонент 2 – Презентабельно. Спокійно. Гарно. Вдітий дуже красиво, щоб воно відчувалося рівень твій. Потому що це все речі, які складаються. І в «Опозиційному блоці» і тут, потому ти маєш виглядати належним чином. В тому, що ти вмієш виступати, сумнівів нема. Твій главний козирь - ти глибоко в темі. А глибоко в темі - дає тобі змогу всі ці моменти отак, як горіхи щелкати, тому що ти все це знаєш. Машину, той бус, я предлагаю, щоб ти забрав. Ти ним будеш їздити, тобі буде зручно. Тому що, по-перше, тобі треба посадити з собою одного-двух охоронників, по-друге, тобі треба обов’язково, щоб з тобою був якийсь помічник, який тобі буде матеріали давати, який буде вовремя записувати, який вовремя буде все составити на бумагу, тому що одному це буде робити важко. Тому бусом - це буде і неприметно, і з другої сторони.

Абонент 1 – В тебе Юля буде зайнята? Може я Юлю заберу?

Абонент 2 – Нє. Вона ж вже працює в мене. В Москві.

Абонент 1 – А, вона в Москві працює?

Абонент 2 – Вона в Москві працює. Все. Вона самолетом займається один день. Вона весь бізнес мій тягне. Все, вона вже повністю там. Юля з утра і до ночі веде всі об’єкти. І я категорично не хочу, щоб вона даже мислі думала повертатися додому, бо вона якщо вернеться, я не знаю, хто це буде робити в мене все. Я її туда повністю інтегрірував. Вона зараз веде повністю всі об’єкти, які в мене є там, всі вона веде.

Абонент 1 – Хорошо. Вона девочка така.

Абонент 2 – Да, Юля там.

Абонент 1 Хорошо.

Абонент 2 – Ну в тебе є кого брати.

Абонент 1 – Хорошо.

Абонент 2 – Транспорт є. На проживання, де будеш ночувати там, всі інші речі, на охорону, на зарплати, все складай. Чого ти кажеш, що четвертий пункт, запиши четвертий пункт. Виводь його в отдельну строку, потратиш – я тобі на картку це все докидаю твою, чи на депозит зараз ми поставимо, скільки надо. І все, що ти потратиш свої, я тобі дам. Може потом якраз верне цей полудурок в тебе, я ще тобі більше додам, щоб потом не робили ці. Ти витрачаєш свої ці?

Абонент 1 Да.

Абонент 2 – А я тобі буду ставити. Там поставили тобі на депозит, поставили тобі на картку. Ти з картки будеш тратити, коли хочеш. А депозит буде щось йти і він всегда буде надьожно збережений. А там веди облік оцих чотире теми, да? Тобто твої безпосередньо поїздки, твоя охорона.

Абонент 1 – Адвокат.

Абонент 2 – Твоя популяризація, потому що потрібно буде думати нам як і правильно вокруг тебе ауру создавати. Одне діло, що «Опоблок» буде це робити і «Опоблок» буде там. Ти, як частина «Опоблока» виступаєш від їхнього імені, ти щось презентуєш, ти щось показуєш. Но я впевнений, що нам треба окремим блоком серйозно по засобам масової інформації розміщати твої статті, твої коментарі. По радіо пускати. Тому ми маємо це передбачити і лучше.

Абонент 1 – Як голови «Селянської спілки України»?

Абонент 2 – Нет, конечно. Вообще за неї згадувати даже не треба.

Абонент 1А як хто?

Абонент 2 – Міністра опозиційного уряду сільського господарства.

Абонент 1 Ти ж кажеш окремо?

Абонент 2 – Я маю на увазі окремо то, що не вони будуть робити, а ми самі для того, щоб тебе популяризувати внутрі них, щоб вони бачили твою цінність. Щоб за тебе люди говорили, щоб бачили, що ти правильно. Тому що, якщо ти будеш себе правильно презентувати як голова «Селянської спілки» - це буде можливо серед них неправильно розцінено. Тому нам не треба ігратися тут в ігри на велику розтяжку. Потому лучше добавити ще там якихось 10000 і запускати тебе там, і по Інтернету і по – я домовлюся – радіо, щоб тебе, пускали твою пряму мову «FM-ки», їдуть, всі слушають. Як там сказав голова, там міністр опозиційного уряду сільського господарства, там то-то для людей треба. Всі пустили твою пряму мову. Точно также по «112-му» каналу, «Інтер» вони будуть робити, там ще щось вони. Але тебе треба буде презентувати. Потому це ж ніхто в шию не гонить. Ти там в місяць об’їхав дві області і прекрасно. Заявив про себе, приїхав в Київ на нараду, зустрівся з ними, вовремя денежку віддали нашу, плюс там ти все робиш, плюс область ти на собі тягнеш, ставиш її в позу так, як положено і як треба. Тобто Коля тактику сказав, вона абсолютно зрозуміла і тобою підтримується і мною тоже.

Абонент 1 – Да. Нам це вигідно, що ми не влазимо в кадрові питання, тому що раз все, наоборот, просто зараз як використаємо формулу, що ми просто зараз створимо всіх остальних і по районах. Я ж зараз підніму тих, хто буде зациклені точно на мене.

Абонент 2 – Усилити його. Потом четко Колесніков скаже, що цему чорноокому, що він твій подчиненный і що ти ним керуєш. Це він почує. З Колесніковим він бодатися не буде, бо зарубається з ним, значить йому придеться зразу йти на хр*н. З тобою він тоже навряд ли, якщо він побачить твій офіційний статус. Не статус смотрящего просто в області, а він офіційна особа від «Опоблока». Якщо він побачить, що ти сейчас міністр уже опозиційного уряду, то він буде понімати, що ти на 5 голів вище за нього стоїш по статусу знаходження свого там. Потому я думаю сейчас воно буде цікаво відбуватися. Мені дуже цікава реакція сейчас Льовочкіна. Він сейчас же мені по-любому набере і спитає: «Почему ж я не знал про это?». Я йому відпишу, що «ми ж всією душою намагалися. Ви нічого не пропонували ніколи і так далі. Але ми залишаємось друзями і ви знаєте моє відношення до вас і так далі». Понятно, що Колесніков йому скаже, що ми приняли решение такое. Нехай він сейчас согласує з Ренатом це все. Дадуть нам відповідь і десь з вересня ми почнемо це все робити. Потому ти склади все, що тобі треба. Машину забереш. Вона стоїть в мене повністю ухожена, повністю вся обслужена. Бо ж в мене всі дивляться за цим всім. Будеш їздити. Склади презентацію. Зроби обов’язково, тато, перед ними. Перше, я би розділив таким чином: перша частина – це роздати на опозиційному уряді, роздати всім презентацію позиції «Опозиційного юлоку» в напрямку розвитку аграрного комплексу, показати, що відбувається, які є напрямки. І друга позиція – це пропозиція по тому, яку вибрати стратегію і тактику в цему напрямку, щоб вони бачили. Пропонуються до обговорення і для того – так і написати – що головною концепцію даного питання вважаю те, що кожний, щоб концепція відповідала потребам кожної людини, а не в цілому країни. Тобто вона не буде зрозуміла для виборця тоді. Ну ти поняв. Може воно грубо звучить «в цілому країни». Але думка така. І все. Ти там перед ними виступиш, тобі зададуть, наверное, якісь питання. Ти їх глибоко всі знаєш. Ще їм лекцію. І в цему ж контексті ти маєш їм презентувати, як ти бачиш свій план дій на коротку перспективу. На коротку і на длинную перспективу. В короткій переспективі вважаю за необхідне донести цю всю позицію, перше, через засоби масової інформації, мої виступи, а також інших спікерів «Опозиційного блоку» та народних депутатів. Друга позиція – це безпосередньо моя участь і залучення до цієї діяльності наукових закладів, ректорів аграрних ВУЗів, проведення на базі цих областей з залученням цих фахівців по максимуму провідних аграріїв і так далі, проведення круглих столів під назвою. Треба придумати, назва яка має бути? «Село для людей» чи «Люди для села?». Я не знаю. Ну щось таке, щоб слоган якийсь був. Придумати слоган який, концепція круглого столу. Не просто сіли, поговорили, про це ніхто не знає. Бо тобі правильно сказав Коля Колесніков, він такий практик в цьому вопросі. А раз практик, то треба йому говорити таким чином, щоб йому було зрозуміло одне, що це робиться не для того, щоб просто поговорити і ефекта ніякого. Що це дасть в електоральному виразі? Конечно же, розказати про ті речі, які ти мені говорив, де стільки-то мільйонів запаса земель запасів є. Як ці землі сьогодні намагатися будуть приватизувати, купити, розпродати. Зрозуміло, що в твоїй риториці вже має випасти ситуація, де ти там американців гнобиш, бо ти ж понімаєш, що сам Пол Манафорт у них там директор землетрясения. Потому говорити виключно про національні інтереси України – це одна тема.

Абонент 1 – А не тих, хто їм мішає.

Абонент 2 – Да. А по-друге, говорити про то, що треба зробити, щоб селяне жили нормально, щоб розвивалося українське село. Це всю тему, я впевнений, ти можеш говорити сутками, якщо тебе не зупинити. Просто вибрати раціональне зерно, щоб правильна була ярка презентація перед людьми, які тебе будуть слухати на засіданні опозиційного уряду і все. Тому складай, який там треба бюджет. Будеш його добавляти, будемо його фінансувати. І в нас під фінансування йде чотире теми. По Юлі я з тобою тоже согласен. Давай так і робимо, тато, по Юлі. Давай ти будеш по Юлі, сейчас зустрінешся з нею після того, як буде рішення, щоб воно наперед ми не вискочили.

Абонент 1 – Нє-нє, після того, як ти вже дасиш отмашку, після зустрічі з Леонідовичем.

Абонент 2 – Да. Ти до неї приїжджаєш, кажеш, що мені запропонували таку-то посаду, Юлія Володимирівна, ви ж понімаєте, що це можливість. Я спеціально відмовився від того, щоб брати в керівництво обласну партійну організацію «Партії регіонів», згодився на посаду міністра, щоб не заходити в цю історію і я буду відстаювати позицію цей, але понятно, що людський фактор таким чином і людський ресурс лишається в розпорядженні Івана Григоровича Кириленко і так далі. Друге питання, да, я вот фінансувати безперечно, да, я буду. Воно через Івана Григоровича я буду передавати. Скільки і як ти їй озвучиш. Тепер треба поняти, що ми хочемо від неї взамен, бо це дуже важливо, щоб в неї це закарбувалося в голові, бо іначе вона потім скаже, що «ми ж з вами про таке не говорили, Григорій Іванович. Ми ж про це з вами не говорили». Тому от які питання ми можемо їй поставити. Екс-глава «ФТС» Бельянинов попал в больницу. Бачиш, фотографія?

Абонент 1 – Угу.

Абонент 2 – Злость – это состояние, в котором язык работает быстрее мозга.

Абонент 1 – Понятно. Так що ж, давай викарбуємо, Ігор. Язик, чотире часа і поїде Язик, а лишиться злость.

Абонент 2 – Ти про що сейчас?

Абонент 1 – Давай карбувати.

Абонент 2 – Давай.

Абонент 1 – Як Юлю закарбувати?

Абонент 2 – Ти скажи сначала свою думку.

Абонент 1– Нічого собі! Я тобі кажу думку, що не 100, а 70 вообще. І це багато, нормально. Закарбувати, я думаю, що це ти повинен запропонувати. Які її условия, що ми хочемо від неї за це.

Абонент 2 – Помнити нас. На хр*на нам це здалося? Вона буде помнити.

Абонент 1 – У, Игорек, давай сформулюємо.

Абонент 2 – Давай. Ти сначала скажи.

Абонент 1 – Що ти думаєш? Що з нею говорити?

(Пауза.)

Абонент 1 – Треба було б когось вкинути в їхню фракцію за ці гроші. Щоб вона взяла і двадцятим чи двадцять першим.

Абонент 2 – Вона не візьме. Вибори будуть в межах одного року. За один рік ми віддамо мільйон доларів. За мільйон доларів вона в жизні не візьме список.

Абонент 1 – Да. Чого це не візьме?

Абонент 2 – Ти сам знаєш. Ми ж реалісти. Ми знаємо.

Абонент 1 - Ми же сам здаємо, а не тоді, коли вже во, прийшов, купив і все. А ми зараз, коли ще не знаємо, що буде, тому ціна їх у два рази, в три рази більше.

Абонент 2 – Да.

Абонент 1– Тому…

Абонент 2….

Абонент 1 – Її з нею треба говорити, що ми би хотіли, щоб ви взяли в підсумку, коли буде формуватися список, ви взяли до тридцятого місця одну нашу людину.

Абонент 2 – Ми готові будемо доплатити ще.

Абонент 1 – Не треба буде цього казати. Вони самі це скажуть. Вона сама це скаже. Не треба зараз з нею говорити.

Абонент 2 – Може вона і так скаже: «Хорошо». (Говорить в сторону) – Куди ти дів?

(В розмову вступив третій чоловік (Абонент 3).

Абонент 3 – Назад поставив. Я хотів… Через 5 минут, 10.

Абонент 2 – Яку людину?

Абонент 1– У?

Абонент 2 – Вона сама

Абонент 1 – Чому?

Абонент 2 – Потом.

Абонент 3

Абонент 1 – Наверное.

Абонент 3 – А кого там?

Абонент 2 – У нас нема питати. Ти понімаєш, якщо ми з тобою будемо йти по «Опоблоку», то дати Віталіка буде нереально. Завтра всі пишуть, що ті там, ті там. ми в себе создадим проблему в «Опозиційному блоці» і будемо мати таку саму проблему і в Юлі буде х*р знає, що. Одне діло, коли нікуди не йдемо і там десь виліз Віталік – це пів біди.

Абонент 1 – Нє, так може якраз когось такого що.

Абонент 2 – Кого?

Абонент 1 – Щоб можно було б туди дати і він там у них прижився і знав би, що на фракції там у них дуже хорошо інколи, коли не вспіли сказати, то ці сволочі. Я тобі вже дзвонив і сказав, що отака то падло виступило і говорило, та й ховатися вони вимушені, бо ж знали, що я скажу. Такі хомутинники, вже підколодно действували.

Абонент 2 – Кого? Нема таких людей. Кого ти візьмеш?

Абонент 1 – Так дьоргає. Це ужас.

Абонент 2 – Плохо. Бачиш, та х*йово, аж видуло.

Абонент 1 – Це ж все ж.

Абонент 2 – От бл*дство.

Абонент 1 – Перейду зараз в связи с этим на.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.