Наші вимоги до Президента

27 січня 2018, 21:55
Власник сторінки
Солдат ЗСУ
1
219

Сьогодні я повернувся із закордону, де брав участь у сесії ПАРЄ в Страсбурзі. Дякую всім за підтримку мого виступу в ПАРЄ.


А щойно в мене завершилася тривала зустріч із Президентом Порошенком, на якій я озвучив йому свої думки як значно потужніше, ніж зараз, відстоювати національні інтереси України на міжнародній арені.

Я також заявив Президенту, що ми наполягаємо на звіті Гонтарєвої, перш ніж парламент обиратиме нового голову Нацбанку. Також ми пропонуємо підтримати ініційовані нами зміни до Конституції  щодо розширення відповідальності Нацбанку для забезпечення економічного зростання в країні. Без зміни грошово-кредитної політики заміна голови НБУ не дасть абсолютно нічого для виробників і створення нових робочих місць для українців.

У відповідь на вимоги МВФ про запровадження ринку землі в Україні ми пропонуємо прийняти ініційовані нами зміни до Конституції – основою аграрного устрою України мають стати фермерські господарства, а не латифундії і транснаціональні корпорації, а українська земля повинна годувати українських селян.

Я звернувся також до Президента підтримати наш законопроект “Купуй українське, плати українцям!” Для кожного думаючого очевидно: коли гроші платників податків працюватимуть на вітчизняну економіку; коли роботу матимуть українці, а не наші закордонні конкуренти; коли ми більше продаватимемо на експорт продукції, а не сировини – лише за цих умов ми позбудемося боргового ярма і Україна стане сильною достойною державою для своїх громадян.

Ми в опозиції до влади, але не в опозиції до України. Тому успіх України – це мій успіх!

 

Олег Ляшко,
Народний депутат України,
Лідер Радикальної партії

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: президент,РПЛ,Радикальна партія,Олег Ляшко,Конституція,Петро Порошенко
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.