ЗАГРОЗА ЖИТТЮ УКРАЇНЦІВ

20 березня 2018, 10:26
Власник сторінки
1
223
ЗАГРОЗА ЖИТТЮ УКРАЇНЦІВ

Не дарма такий #6606.... Ще й під ширмою євроінтеграції.

Сьогодні у Верховній Раді намагатимуться протягнути закон, щоб дозволити ВВЕЗЕННЯ В УКРАЇНУ ПЕСТИЦИДІВ, Н Е З А Р Е Є С Т Р О В А Н И Х в країні-виробнику!!!


Україну хочуть перетворити на полігон для експериментів чи навіть утилізації пестицидів, які (через їх небезпечність чи інші причини) не змогли отримати реєстрацію в ЄС! Невже ці європейські хімікати настільки “інноваційні”, що там їх ще не визнають і не реєструють, а в Україну їх хочуть постачати “без кордонів”?!? "Добродії".


Це не просто ворота для безконтрольного імпорту, не просто брутальна атака на українських виробників та науково-дослідні центри (які, до речі, ЗОБОВ’ЯЗАНІ пройти держреєстрацію своєї продукції, щоб потрапити в Європу!). Тут вже мова не про справедливість чи “симетрію умов”… А про загрозу здоров’ю та майбутньому української нації!


Українці – не піддослідні для цинічних лобістів імпорту, яким байдужі інтереси суспільства та здоров’я майбутніх поколінь!


---
Знаю, що Міністр екології Остап Семерак теж категорично проти #6606.


---


Закликаю всіх колег в парламенті ГОЛОСУВАТИ ЧЕРВОНОЮ!

 

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.