Фатальна помилка 25.05.2014

25 травня 2018, 22:48
Власник сторінки
Солдат ЗСУ
4
663

Чотири роки тому, 25 травня 2014 року, мій народ зробив фатальну помилку – обрав своїм Президентом і відповідно Головнокомандувачем Петра Олексійовича Порошенка.


Люди повелись на міф про завершення війни від однотурового, решту пустих обіцянок і сьогодні платять дуже дорогою ціною за свої помилки.

Мені не вкладається в голову, як можна було після Майдану обирати старшим нації персонажа, який був співзасновником Партії регіонів, міністром в уряді Януковича, ба більше, намагався дискредитувати реальний спротив серед активістів.

Він вдало скористався ситуацією. Прийшов до влади. Розставив менеджерів своєї корпорації на відповідальні державні посади, заробив мільярди.

А що ж то люди?..

А люди стали жити гірше.

Утримаюсь від фраз на кшталт “а я попереджав”. Хоча і хочеться. Бо це нічого не змінить.

Господь і Facebook-меморіс вам у свідки.

Але мені від того не легше.

Бо, якщо замість цинічного бариги ми, українці, оберемо московську зозулю, вдову Грицацуєву, відвертого сєпара, артиста або іншого артиста – значить, ми нічому не навчились…

Українці вміють голосувати. Але ще не навчились о б и р а т и.

Давайте навчимося.

 

Олег Ляшко,
Народний депутат України,
Лідер Радикальної партії

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: президент,Радикальна партія,Україна,Олег Ляшко,вибори,Петро Порошенко,фракція РПЛ
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.