Happy Independence Day!

04 липня 2018, 21:09
Власник сторінки
Солдат ЗСУ
0
97
Happy Independence Day!

Єдиний, хто сьогодні з парламентської трибуни привітав Америку з Днем незалежності – був я.


Незалежність США почалася з усвідомлення, що ніхто не буде диктувати їм, як жити. 4 липня 1776 року вони задокументували це на папері.

Українська незалежність – молодша за американську на два століття. Вона починалася з того самого принципу, що й американська. Але нам є, чому повчитися у Штатів.

Як захищати національного виробника – рвати за своїх, що робить Президент Трамп, надаючи перевагу вітчизняній продукції при держзакупівлях.

Як відродити вугільну галузь – не купувати імпортне вугілля, а продавати американське за кордон, даючи роботу своїм шахтарям.

Як встановлювати справедливість – обирати суддів і прокурорів на відкритих виборах, за участі людей.

Як повернути кошти з офшорів – за рахунок зменшення податків та створення умов для інвесторів.

І ще багато інших «як»…

Мої законодавчі ініціативи, в тому числі, і зміни до Конституції, також спрямовані на те, щоб зробити Україну сильною і справді незалежною – від закордонних кредитів, енергоресурсів, робочих місць. Ми зробимо Україну сильною і припинимо бардак, коли у нас буде жорстка президентська вертикаль і парламент з сильними контролюючими повноваженнями, щоб було з кого спитати.

А після того, як ми назавжди закріпимо землю за українськими фермерами – жоден іноземний чобіт не буде топтати наш чорнозем, а наші люди не будуть їздити на заробітки закордон, бо вдома буде краще!

Ми ухвалимо, на кшталт американському, законопроект «Купуй українське, плати українцям», заборонимо вивіз сировини і тоді у наших шахтарів, металургів, деревообробників буде робота і зарплата.

Ось побачите, коли ми втілимо у життя нашу політику, Україна пережене Штати і отримає статус першої економіки світу.

 

Олег Ляшко,
Народний депутат України,
Лідер Радикальної партії

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: США,Америка,Радикальна партія,Україна,Олег Ляшко,економіка України,вугілля
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.