Ніж у спину від «партнерів»

19 липня 2018, 15:38
Власник сторінки
Солдат ЗСУ
1
147

З сьогоднішнього дня Єврокомісія ввела додатковий збір на нашу металургійну продукцію. Коли квоту буде вичерпано, виробники змушені будуть платити мито у 25% від вартості товару.


https://ua.korrespondent.net/business/economics/3991540-yes-vviv-kvoty-na-11-vydiv-metaloproduktsii-ukrainy

Чому європейські чиновники це зробили? Бо вони хочуть купувати український металобрухт, а не готові вироби. З того часу, як наша команда добилася ухвалення закону про підвищене мито на вивіз металобрухту, Єврокомісія тиснула, щоб його скасували. Їм це не вдалося, тому вони мстяться нашим виробникам – розпочали сумнівне розслідування і запровадили мито. Очевидно, що постраждають від цього 300 тисяч українців, які працюють у галузі.

В очах європейців Україна – це сировинна колонія, де можна за копійки купувати сировину. Ми не станемо сильними, поки не почнемо відстоювати власні інтереси.
Я вимагаю від влади розпочати реалізацію нашого плану розвитку економіки, який передбачає, зокрема, протекціоністську політику щодо вітчизняного виробника. Наш закон «Купуй українське, плати українцям» забезпечить державними замовленнями наших металургів.

Захистити людей праці – мій обов’язок. Я зроблю усе можливе, щоб українці мали роботу і можливість достойно жити у рідній країні.

 

 

Олег Ляшко,
Народний депутат України,
Лідер Радикальної партії

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: Радикальна партія,Олег Ляшко,Єврокомісія,квоти
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.