Український Націоналізм - ідеологія творення Українцями своєї держави Україна

15 серпня 2018, 11:38
Власник сторінки
народний депутат ВО Свобода
0
35
Український Націоналізм - ідеологія творення Українцями своєї держави Україна
Молодь сама по собі не стане Українською, якщо навколо неї все неукраїнське ...

В нашому сьогоденні велика кількість людей, і особливо серед молоді, плутають Націоналізм з анархізмом. Лівим рухам притаманне, і анархізму теж? знищити все, а от Націоналізму притаманне створювати

 За визначенням політологів, Націоналізм - це ідеологія державотворення, а відповідно до України, то Український Націоналізм - це ідеологія творення Українцями своєї держави Україна.

В нашому сьогоденні велика кількість людей, і особливо серед молоді, плутають Націоналізм з анархізмом. Це лише лівим рухам притаманне, і анархізму теж - знищити все, а от Націоналізму притаманне - створити. Сьогоднішня система влади в Україні, безумовно, потребує знищення, але за цим знищенням має бути чіткий план побудови нової системи влади, яка буде працювати на користь Української Нації, а не на, що більшості молоді так хочеться, - "двіж заради двіжу".

Два компоненти, а саме - знищити та створити, мають бути невід'ємними один від одного, з першим, руйнуванням, в нас все добре, молодь інтуїтивно розуміє, що так в державі більше не може продовжуватись, але при цьому не замислюється про другий компонент, а саме, що має бути чіткий план, що побудувати замість зруйнованого. І цим користуються різні політичні негідники, які, під гаслами, на кшталт від "покращення життя" до "жити по-новому", повертають свою стару систему влади, яка знову працює на користь негідників олігархів та злодіїв при владі.

Тому людині, яка вважає себе Українським Націоналістом, незалежно від статі, треба розвивати не тільки свою силу, що теж необхідно, нам ще не один раз у фізичному протистоянні доведеться відстоювати право на власну країну, а й обов`язково розвиватись інтелектуально. Нам доволі важко буде побудувати нову систему влади, керувати в будь-якій галузі, якщо і уявлення не маємо, що було не так в старій системі, а наші знання обмежуються лише - "там всі крали, всі вони хабарники, всі однакові, корупція, зрада, ганьба ..."
В ідеалі, навіть в районному осередку будь-якої Націоналістичної структури повинні бути люди, які є реальними фахівцями в будь-якій з існуючих сфер діяльності - енергопостачання, освіта, будівництво, інфраструктура, суд, правоохоронні органи ...
В 17 років Роман Шухевич закінчив гімназію з більшістю оцінок "відмінно", був зразковим членом організації "Пласт", знав польську, давньогрецьку та німецьку мови, активно займався декількома видами спорту та поставив рекорди в бігу з перешкодами та плаванню, за декілька років закінчив музичний інститут по класу "фортепіано" та працював в Львівській Опері.
А хто з нас сьогодні може похвалитися такими ж досягненнями ?

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: Украина,молодь,націоналізм
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.