Пацієнт Палати № 6 або хто такий «Вінницький Бубенчик» Вадим Мукомол

21 вересня 2018, 15:22
Власник сторінки
0
66
Пацієнт Палати № 6 або хто такий «Вінницький Бубенчик» Вадим Мукомол

Метастази Бубенчика у Вінницькій області розповсюджуються

Метастази Бубенчика у Вінницькій області розповсюджуються не надто активно, однак хвороба розноситься кадрами цікавішими один за одного.

На сайті лідера бойового крила «Бубеністів» Юрія Заболотного з’явилась цікава публікація «Увага! Очільником інформаційного центру Вінницького крила Другого центрального легіону Української народної армії призначений Друг «Влад» (ред. Вадим Мукомол).

Що ж громаді відомо за цього кадра? А, насправді, дуже мало. Вимушений переселенець з Сєвєродонецька Луганської області приїхав до привітної Вінниці в 2014 році. Спочатку шукав себе серед переселенців, не вийшло (ті зразу відчувають не своїх). Потім намагався влізти в Автомайдан, однак роль задньопланової ГАЙДАвошки швидко набридла. Далі «Рух нових сил», «Рух «Визволення» (вигнанали з соромо) і ось «Другий центральний легіон УНА».

Друже «Влад», так Центр – це не Схід, тут не стріляють, тут живуть мирні спокійні люди, які хочуть добробуту своєму регіону. Такі, як ти, маргінали розпочали Війну на Донбасі, а тепер намагаються очолити внутрішній фронт. Додому не тягне? Сєвєродонецьк давно не окупований, а шахтарі потребують твого патріотизму в окопі. Дєрзай, а на квиток ми тобі дружно громадою скинемось.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.