12 зірок прапора Євросоюзу чи рубінові зірки Кремля?

09 жовтня 2018, 19:05
Власник сторінки
Солдат ЗСУ
2
163

Мій виступ на сесії Парламентської Асамблеї Ради Європи сьогодні.


Чотири роки тому через анексію Криму та окупацію Донбасу Росію вигнали з ПАРЄ. Що змінилося за ці 4 роки? Путін не виконав жодної вимоги, його війська продовжують вбивати українських громадян. Сьогодні російські диверсанти на моїй рідній Чернігівщині підірвали склад боєприпасів, внаслідок чого евакуйовано десятки тисяч людей. 2 мільйони українців позбавлені рідного дому, не мають роботи. Путінські війська продовжують вбивати людей в Сирії. Крім України, окупована частина Грузії, Молдови, Азербайджану. Більше шести військових конфліктів на європейському континенті на совісті Кремля!

І ПАРЄ сьогодні обговорює питання повернення Путіна до складу Асамблеї! Це не зміна регламенту – це зрада принципам заради грошей. І цю Європу ми маємо наслідувати?..

В своєму виступі я жорстко розкритикував ідею повернення Росії до ПАРЄ. Зрештою під нашим шаленим тиском питання зняли з розгляду.



Олег Ляшко,
Народний депутат України,
Лідер Радикальної партії

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: Росія,Кремль,Сирія,Страсбург,Радикальна партія,Донбас,Україна,Путін,Євросоюз,Крим,ПАРЄ,Грузія,окупація
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.