Війна війною, а їсти хочеться завжди, або як Україні одразу вбити 5 зайців?

28 листопада 2018, 17:28
Власник сторінки
лідер НЕО Лідери,фандрейзер,активіст, культуролог, єгиптолог, теолог.
0
199
Війна війною, а їсти хочеться завжди, або як Україні  одразу вбити 5 зайців?
НЕО Лідери

Наша економіка перебуває в комі, і вийти з неї з відчутним реваншем може допомогти проведення EXPO 2030, це і робочі місця,і інфраструктура і імідж.

Поки  Україна  перебуває  у воєнному стані, всі інші процеси завмерли, як і стратегічне  планування загалом, та війна війною, а  обід  за роскладом  має бути у кожній родині.   Наша енокоміка має розвиватися і працювати, адже без неї наша оборонна здатність  буде мізерною,не кажучи вже про суспільно -політичне життя кожного українця. 
Ми -НЕО Лідери, чудово  розуміємо ситуацію і усвідомлюємо, що  треба  приймати термінові, невідкладні дії  для забеспечення  розвитку і росту економіки. На відміну від політиків популістів, ми маємо чіткий план дій і стратегічні  проекти.  Ми пропонуємо проведення EXPO -2030.
 Кожного дня з України  в пошуках кращої долі їде по 78 осіб, частина з них ніколи  не повернуться і це  вже проблема  глобального маштабу і демографічна криза, за нецілі сто років, може спричинити зникнення України, як держави з мапи  світу. 
Ми  пропонуємо Україні одразу вбити 5 зайців одним  пострілом, та для цього нам, як  мінімум  треба виграти тендер на проведення EXPO-2030, який відбудеться  у 2022 році. Що це дасть Україні, ми коротенько намалювали  в графіці основні  переваги, та яких 5 зайців  Україна зможе  вбити, коротко розберемо їх тут: 
1- створення  біля 200 000 тисяч робочих місць в різних галузях і сферах, головне з європейськими зарплатами.Чому? Виставка  потребує великих і маштабних об`єктів, на  яких задіяні різні сектори і спеціалісти, лише  одне будівництво і інфраструктура триває  мінімум 6-7 років,тобто 200 000 осіб, будуть активно  працювати і платити податки до кінця 2031 року, за ці 9 років, Україна отримає значний приріст в казну за рахунок сплати  податків. 
2- покращення іміджу у світі і створення умов для  інвестиційного сектору. 
3- покращена  інфраструктура і реставрація ( наприклад ВДНГ),  також створення нових визначних і маштабних об`єктів, які  будуть далі використовуватися.
4- перемога  в інформаційно -гібридній війні, адже основним претиндентом на проведення є Росія з їхнім  Єкатеринбургом. 
5-Це отримання величезних прибутків за рахунок 20 мільйонів туристів, які відвідають виставку за 6 місяців. Ще  багато   переваг можна розписувати, проте нам краще задати питання владі, чи готові вони до  такого маштабного проекту і чи ми зможемо за 7 років знайти і залучити  3-5 мільярдів доларів, які потрібні для маштабування і будівництва комплексів?! Хоча, у разі успіху, це дам дасть  змогу віддати  держборг значно швидше, адже  приріст  прогнозується колосальний. Хоча, ще не відомо, чи ми закінчимо війну до 2030 року, та буде  сподіватися, що так ! Миру нам,  перемог і  стратегічного розвитку!
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: инновации,Геополитика,внешняя политика,стратегия развития,миграционная политика,економика
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.