Було погано, а стане ще гірше!

06 грудня 2018, 13:45
Власник сторінки
Народний депутат України, заступник лідера Радикальної партії Олега Ляшка
0
123

Радикальна партія проти законопроекту #9055, адже він позбавить українців права на захист і перетворить адвокатів на служок прокурорів і суддів.


Передбачена у законі процедура отримання адвокатської ліцензії - не боротьба з існуючою корумпованою системою, а посилення корупції. Досвід юридичної роботи можна буде отримати, тільки працюючи помічником прокурора, судді чи адвоката. Фактично, адвокатом зможе стати лише той, хто прислужився прокурору чи судді і вивчив «правила гри».

Права справжніх адвокатів у законопроекті суттєво обмежені. Інструментарій захисту клієнта: подання клопотань, відводів, оскарження рішень суддів тощо можуть бути визначені, як зловживання, і навіть тягнути за собою кримінальну відповідальність адвоката.

Сама процедура вручення підозри адвокату також спрощена. Крім того, суддя зможе зупиняти право адвоката представляти клієнта і у будь-який момент залучати громадського захисника – тобто адвоката, який допомагає прокурору. 
Ми категорично проти такої неконстуційної «реформи» від влади! Не дозволимо перетворити українців на безправних рабів!



Андрій Лозовий,
Народний депутат України,
Заступник лідера фракції Радикальної партії Олега Ляшка

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: законопроект,реформа,прокурор,Радикальна партія,адвокатура,Андрій Лозовий,влада,правозахист,кримінальна відповідальність,судді
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.