Савченко можуть звільнити з-під арешту для конкуренції Тимошенко

24 січня 2019, 10:49
Власник сторінки
0
88

У передвиборній метушні прихильники Юлії Тимошенко, Володимира Зеленського та Юрія Бойка занадто швидко повірили в низький рейтинг Петра Порошенка і будують плани як мінімум на потрапляння до другого



У передвиборній метушні прихильники Юлії Тимошенко, Володимира Зеленського та Юрія Бойка занадто швидко повірили в низький рейтинг Петра Порошенка і будують плани як мінімум на потрапляння до другого туру. Насправді, недооцінювати можливості і ресурси чинного президента було б занадто рано і досить самовпевнено з боку опозиції. Наприклад, безпосередня участь Порошенка в створенні "Православної церкви України" вже зрівняло його шанси з головними опонентами, а ближче до дня офіційного висування на другий термін буде включений на повну котушку ще й адміністративний ресурс. При цьому у відсутності можливості гідно відповісти на критику на свою адресу, головною зброєю Порошенка і його політтехнологів, напевно, стане запрошення на передвиборний ринг учасників, які були б вкрай незручними опонентами одночасно для всіх представників опозиції.

Цієї миті в СБУ посилено працюють над тим, щоб надати Надії Савченко свободу в обмін на її згоду взяти участь в передвиборних баталіях. , де розглянуть висування Надії в президенти.

Зрозуміло, подібні передвиборчі технології не мають нічого спільного з інститутом демократичних виборів. По суті, президентське оточення насміхається над законом, за вказівкою саджаючи людину в тюрму, а потім в потрібний момент її випускаючи. Судячи з настрою Порошенка, він явно не націлений на те, щоб перша після Майдану безкровна демократична передача влади відбулася. Нездатність чинного президента зізнатися у власних помилках і страху програти в результаті чесних виборів, знову підводять країну до дуже напруженої виборчої кампанії, яка може обернутися тяжкою і непередбачуваною за наслідками політичною кризою.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: Юлия Тимошенко,СБУ,Савченко,вибори
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.