Подаю позовну заяву про визнання протиправною та скасування постанови ЦВК

09 лютого 2019, 09:34
Власник сторінки
0
54

Я наголошую - відмова мені в реєстрації як кандидата в президенти - це пряма вказівка АП! Для тих, хто вважає, що це не так, пояснюю.

Уважно промоніторивши програми інших кандидатів, ви можете побачити таке саме "зазіхання на Конституцію" та "порушення законів", як і у мене в програмі. Але їх зареєстрували, а мене ні...


Ось тільки частина того, що можна прочитати у програмах вже зареєстрованих кандидатів:


1. Зареєстрований кандидат Ілля Кива: 

"За кримінальний злочин суддя буде негайно звільнений, а за корупцію в судовому процесі може бути встановлене покарання аж до смертної кари".

"Вища міра покарання за розкрадання державного бюджету - аж до смертної кари"


2. Зареєстрований кандидат Сергій Кривонос: 

"Це олігархи і корупціонери, які як паразити роз'їдають тіло України зсередини. Під час війни вони є просто мародерами, яких необідно знищувати"


3. Зареєстрований кандидат Ігор Смешко: 

"Маю волю, знання і план знищення системної корупції в Україні"


4. Зареєстрований кандидат Ігор Шевченко: 

"Корупціонерам - презумпція винуватості"


5. Зареєстрований кандидат Юрій Кармазін: 

"З момента обрання мене президентом України - забезпечу ліквідацію Конституційного суду України, ліквідацію посади Президента України, обмеження кількості депутатів Верховної Ради України - до 225".


6. Зареєстрований кандидат Олег Ляшко:

"Скорочу кількість депутатів до 250, кількість міністерств до 10. Ліквідую посаду прем'єр-міністра України".


Чому саме мені відмовили - питання риторичне. Влада панічно боїться людей, які не просто декларують, а спроможні втілити свою програму в реальне життя.. Адже тоді доведеться відповідати саме їм. 


Але я нічого не боюсь! Мені нема чого втрачати, і я піду до кінця! Ми, патріоти України, візьмемо владу в свої руки! Ми наведемо порядок, і доб’ємося справедливості, якої так боїться діюча влада! І всі члени ЦВК розповідатимуть у суді, чому вони прийняли незаконне рішення стосовно моєї кандидатури. 

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: ЦВК,президентські вибори,вибори до Верховної Ради
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.