Нам не по дорозі із вандалами та антисемітами!

11 лютого 2019, 17:16
Власник сторінки
політолог, експерт, блогер
0
80
Нам не по дорозі із вандалами та антисемітами!

Землю ми не отримали у спадок від предків, ми позичили її від наших дітей!

Нам не по дорозі із вандалами та антисемітами!

Не зважаючи на те, що у порівнянні із країнами західної Європи кількість та тяжкість зафіксованих в Україні проявів вандалізму на ґрунті антисемітизму є незначними, однак, в сучасних умовах злочини на ґрунті міжнаціональної чи міжрелігійної ненависті є дієвим інструментом для російської сторони в інформаційній війні з нашою державою. То пропагандисти хочуть посварити між собою азербайджанців та вірменів, то євреїв налаштовують проти греків, бо десь у Салоніках було пошкоджено мацейви. А чого вартує систематичне порушення спокою левів, що оберігають тишу на цвинтарі Орлят у м. Львові?...

Не зважаючи на те, чи пам’ятка архітектури пошкоджена у зв’язку із плинністю часу, чи від стихійного лиха - ніхто краще не знає, як російські боти та тролі, що все це від рук українських націоналістів.

У такому випадку всім нам, перш ніж бити на сполох, необхідно ретельно розібратись у ситуації – джерело походження інформації (часто використовуються ресурси із нерозбірливими назвами чи схожими назвами, на перший погляд, на офіційні видання, лише із різницею у декілька букв), зачекати на підтвердження чи спростування інформації від правоохоронних органів. Та в будь-кому випадку, в цей важкий для України час, коли російські хапуги як ті коршуни налетіли на українські землі, коли будь-яка подія у нашій державі, навіть коли вона не залежала від волі людей, трактується як страшний злочин влади - не потрібно розхитувати ситуацію, шукати виходи на ЗМІ, які через не високу кваліфікацію своїх журналістів шукають «інформаційну бомбу» навіть там, де її немає. Потрібно спершу себе запитати: «А що я зробив, щоб зберегти ту чи іншу пам’ятку архітектури? Лише висловлював своє обурення? Чи готовий перешкодити вандалу, який розмальовує стіну, чи антисеміту, який ображає іноземця. Якби там не було, але якщо бачимо такі ситуації потрібно відреагувати на це, не бути байдужим, звернувшись, принаймні, на адресу правоохоронних органів. А будь-якого вандала можна порівняти із вбивцею. Вбивцею історії. І не забуваймо, що землю ми не отримали у спадок від предків, ми позичили її від наших дітей.
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: Греция,евреи,вандалы,антисемитизм,поляки
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.