Примирення, взаєморозуміння, взаємоповага та взаємодопомога – поняття на щодень

19 лютого 2019, 17:39
Власник сторінки
0
139
Примирення, взаєморозуміння, взаємоповага та взаємодопомога – поняття на щодень

Прийде час, коли мир запанує у кожній країні, а проросійська пропагандистська машина буде знищена

У світі не має, мабуть, жодної країни, громадяни якої не були ображені на представників сусідніх держав чи, тим паче, на країну-агресора або банального  загарбника. На жаль, будь-який конфлікт, у більшості випадків, перетворюється у таке поняття як «війна» - складне суспільно-політичне явище, пов’язане із розв’язанням протиріч між державами, народами, національними і соціальними групами з переходом до застосування засобів збройної боротьби.

Але однією із найбільш помилок більшості «ображених» є те, що вони вимагають каяття та щирих сліз від внуків, а то й правнуків тих осіб, які, на переконання останніх, образили їхніх предків. У такому випадку виникає ситуація, коли одні є привілейованими, оскільки вимагають, на подобі керівників, від інших особливої пошани та постійного відчуття провини, а інші, схожі на рабів, повинні весь час виправдовуватись та будь-яким способом залагоджувати свою провину. Проте, доки існує такий дизбаланс - ні про яке взаєморозуміння і співпрацю не може бути і мови.

Азербайджанці, вірмени, євреї, німці, росіяни, поляки, угорці, румуни, українці – такий невипадковий перелік національностей є насправді значно довшим. Але у більшості випадків є третя сторона, яка використовує ту чи іншу ситуацію у вигідному для себе руслі.

На даний момент, найбільшим маніпулятором, псевдопропагандистом та паразитом на тілі світової геополітики є Росія. Чи то «Ходжалінська трагедія» чи Міжнародний день пам’яті жертв Голокосту – для російської сторони різниці не має – боти готові розповсюджувати фейки цілодобово, аби догодити «В.В.П.».

Та не має сумніву, що, не зважаючи на вищевказане, прийде час, коли мир запанує у кожній країні, а проросійська пропагандистська машина буде знищена, боти не публікуватимуть жодної новини, адже весь світ знатиме, що це неправда, а всі люди матимуть всі права і всі свободи незалежно від раси, кольору шкіри, статі, мови, релігії, політичних або інших переконань.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: евреи,украинцы,немцы,поляки,венгры
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.