Кібернавчання співробітників ЦВК. Чи можна сподіватись на безпечні вибори?

12 березня 2019, 11:39
Власник сторінки
chernyavskaya.alena.ukr@gmail.com
0
93
Кібернавчання співробітників ЦВК. Чи можна сподіватись на безпечні вибори?

Інформація до уваги! Співробітники ЦВК, СБУ та Держспецзв’язку провели кібернавчання.

З 5 по 7 березня поточного року на базі ситуаційного центру забезпечення кібербезпеки СБУ були проведені кібернавчання команди зі співробітників ЦВК, СБУ та Держспецзв’язку, спрямовані на відпрацювання оперативного реагування з реальними ситуаціями (оприлюднення недостовірних даних, несанкціоноване втручання в роботу інформаційних систем, блокування інформації, порушення маршрутизації трафіку між ЦВК та окружними виборчими комісіями та інше).

Як заявили в СБУ, наприкінці лютого з боку Російської Федерації було здійснено низку кібератак на сайт ЦВК, які було успішно попереджено, а також виявлено країну походження цих нападів.

Підтвердженням протиправних намірів з боку РФ є проведення кібератак на інфраструктуру та сайт ЦВК саме в цей вирішальний період – період виборів Президента.

Тож будемо сподіватись, що проведені кібернавчання щодо своєчасного виявлення та локалізації загроз безпечного функціонування інформаційної інфраструктури ЦВК дадуть свої реальні результати!!!

Як то кажуть «Предупрежден - значит вооружен»!

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: Выборы Президента Украины 2019 новости,СБУ,безопасность,безопасность информации,ЦВК,кибератака,информационная война,результаты выборов,кибербезопасность
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.