Зеленський зачищає своє електоральне поле для Медведчука

13 травня 2019, 19:26
Власник сторінки
0
106

Кінцева мета цих маніпуляцій – зробити Медведчука Головою Верховної Ради України, а Порошенку і Тимошенко, граючи на їхній взаємній ворожості, не дати комусь із них стати прем’єр-міністром.

         Якщо ви уважно проаналізуєте слова, дії та бездіяльність новообраного президента, то зрозумієте, що він свідомо скидає за борт російськомовний електорат на Сході та Півдні України, який голосував за нього.

Скажімо, ці люди не сприйняли належним чином відвідування ним могили діда-фронтовика у Кривому Розі, порівнюючи з тим, що Бойко і Рабінович взяли участь у ході “Безсмертний полк”, – і це їм більше припало до душі.

Неадекватною вони вважають і відповідь Зеленського Путіну щодо роздачі російських паспортів мешканцям окупованих районів Донбасу, а в перспективі – й усім українцям.

І вже чимало прихильників Зеленського голосуватимуть за партію Медведчука, коли почули слова новообраного президента, що у нас із Росією спільними є лише кордони.

Взагалі зараз запускається думка, що Зеленський нічим не відрізняється від Порошенка. Та ж співпраця з Міжнародним валютним фондом, той же курс України до Європейського союзу та НАТО.

НАВІЩО ЗЕЛЕНСЬКОМУ ЗАЧИЩАТИ СВОЄ ЕЛЕКТОРАЛЬНЕ ПОЛЕ І ВІДДАВАТИ ЙОГО НА ВІДКУП МЕДВЕДЧУКУ? ПРОСТО МИ СТАЄМО СВІДКАМИ ДРУГОГО ЕТАПУ СПЕЦОПЕРАЦІЇ “КОМІК”. НА ПЕРШОМУ РОСІЇ БУЛО ВАЖЛИВО, ЩОБИ ПОРОШЕНКО ВДРУГЕ НЕ СТАВ ПРЕЗИДЕНТОМ УКРАЇНИ. ТЕПЕР ЖЕ ВІДКРИВАЮТЬ ШЛЯХ ДО ВЛАДИ ПРИХИЛЬНИКАМ “РУССКОГО МІРА”. СВІДОМО ЧИ ВСЛІПУ ДЛЯ ЦЬОГО ВИКОРИСТОВУЮТЬ ЗЕЛЕНСЬКОГО.

І якщо партії Зеленського, Порошенка і Тимошенко наберуть набагато менше, ніж їхні лідери на президентських виборах, то партія Медведчука може серйозно наростити свій потенціал, сформувати потужну фракцію у Верховній Раді України завдяки набагато більшій кількості голосів порівняно з тими, ніж отримав Бойко.

З іншого боку, Зеленський своїми буцімто антиросійськими загалом і антипутінськими зокрема заявами добряче потопчеться по електорату Порошенка і Тимошенко, особливо на Західній Україні. Кінцева мета цих маніпуляцій – зробити Медведчука Головою Верховної Ради України, а Порошенку і Тимошенко, граючи на їхній взаємній ворожості, не дати комусь із них стати прем’єр-міністром. Звісно, основу депутатської більшості, за задумом Кремля, становитимуть партії Зеленського і Медведчука, а також іншого дріб’язку, який з вигодою для себе служитиме будь-якій владі.

ПІСЛЯ ПАРЛАМЕНТСЬКИХ ВИБОРІВ СТАНЕМО СВІДКАМИ ТРЕТЬОГО ЕТАПУ СПЕЦОПЕРАЦІЇ “КОМІК” – ЗАЧИСТКИ УКРАЇНСТВА І УКРАЇНЦІВ У БУКВАЛЬНОМУ РОЗУМІННІ ЦИХ СЛІВ. ПУТІНУ ПОТРІБЕН РУБ(ЛЬ) – СОЮЗНА РЕСПУБЛІКА В СКЛАДІ РОСІЇ, УКРАЇНИ ТА БІЛОРУСІ.

 

Анатолій ВЛАСЮК

13 травня 2019 року  

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.