Всі кадрові призначення Порошенка з Рошен, а Зеленського – з КВН!

13 червня 2019, 21:32
Власник сторінки
0
36
Всі кадрові призначення Порошенка з Рошен, а Зеленського – з КВН!
Всі кадрові призначення Порошенка з Рошен, а Зеленського – з КВН!

Журналісти знайшли ще одне підтвердження, що новий президент Зеленський іде старим шляхом Порошенка!

Всеукраїнська газета 33-й канал надрукувала вихваляння кавеенщика з команди КВН «Вінницькі перці» Олександра Теренчука, який на святкуванні свого дня народження 24 травня сказав: «губернаторство»: – Я готовий!!! Перший указ? Рішення? Кадрові зміни? (Спершу має бути від Президента про моє призначення!) А там включимось в роботу! — сказав Теренчук. І перший указ — в кожне вінницьке село по Виннику! Жінки задоволені, і корови краще дояться!».

Для багаточисельної компанії на іменинах, як доказ реальності призначення губернатором Теренчука, Ірина Борзова демонструвала фото де вона в обнімку із Зеленським, а також у надійній дружбі з Гройсманом, Порошенком, Станіславенко, Ткачуками і всією стабільно дружною рошенівською командою.

Всі ми пам’ятаємо кадрові призначення Порошенка на ключові посади в країні саме своїх наближених менеджерів з Рошен і до чого це призвело?! Тотальна корупція і узурпація влади. Новий ж президент Зеленський неодноразово критикував за це Порошенка, але що ми отримали взамін?! - те саме?!

Ні, тому, що Порошенко призначав із Рошена своїх, а Зеленський призначає з КВН - Порошенкових. Уважно розглянувши фото і прочитавши хто призначив першим Борзова в Адміністрацію Президента у 2015році, і в чиїй команді виспівували деферамби останні роки, і особливо на виборах президента вищеназвані персони, ви зробите правильні висновки самі!

Реванш Порошенка кує Зеленський або його команда своїми руками!!

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.