Бути Виноградівській лікарні чи ні?

12 липня 2019, 14:33
Власник сторінки
0
1571
Бути Виноградівській лікарні чи ні?

...

На сьогоднішній день є серйозні підстави вважати, що Павло Балога сумісно з головним лікарем Надією Онисько прикладає усі зусилля для того, щоб Виноградівська ЦРЛ не функціонувала і, відповідно, була закрита вже у наступному році.

В Україні проходить реформа в галузі охорони здоровя. Процес перейшов до другого етапу і передбачає перехід всіх медичних закладів у некомерційні комунальні підприємства. Користуючись нагодою та відтягуючи час, вона зі своїми спільниками планує створити приватну клініку. Новий принцип реформи звучить так: «Гроші ідуть за пацієнтом». Виходячи з цього, приватний заклад необхідний для Онисько лише з ціллю власного збагачення шляхом витягування коштів з місцевого населення та державного бюджету, перебуваючи на посаді народного депутата України.

Наразі Надія Степанівна Онисько рахується кандидатом від 73 округу на Парламентських виборах 2019. Враховуючи її діяльність в минулому та нинішню співпрацю з кандидатом П. Балогою, заплановані дії з їхньої сторони можуть втілитись в життя. Люди обурені такими діями та вимагають від головного лікаря Виноградівської ЦРЛ Надії Онисько негайно прокоментувати цю інформацію.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: Закарпатська область,Виноградов,вибори,політика,Закарпаття,розслідування
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.